Πόσοι και πόσοι χρήστες iPhone δεν έχουν ευχηθεί να είχε η συσκευή τους πλήκτρο “back” όπως ακριβώς στα Android; Ε, τώρα έχει! Δείτε το πώς.

 
Halo-Back-iPhoneΠώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως το iPhone σας θα αποκτήσει πλήκτρο “back”; Ξέρετε, αυτό που το πατάτε και πηγαίνετε στην αμέσως προηγούμενη οθόνη, όπως φερ’ ειπείν συμβαίνει σε όλες τις συσκευές Android. Όχι, όχι, η Apple δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε τόσο ριζοσπαστικές αλλαγές στο design της συσκευής της, απλά πρόκειται για ένα πανέξυπνο πρότζεκτ που εμφανίστηκε στο Kickstarter!

 
Το Halo Back είναι ουσιαστικά ένα προστατευτικό γυαλί για την οθόνη του iPhone σας το οποίο στην κάτω αριστερή γωνία του διαθέτει ένα πλήκτρο “back”. Αυτό, είναι συνδεδεμένο με την πάνω αριστερή γωνία της οθόνης της συσκευής, εκεί δηλαδή που βρίσκεται η συγκεκριμένη λειτουργία στο iOS. Άρα; Ουσιαστικά κάθε φορά που πατάτε το ολοκαίνουριο πλήκτρο “back” στη συσκευή σας, αυτό μεταφράζεται σαν πάτημα στο σωστό σημείο στην οθόνη στην εκάστοτε εφαρμογή, οπότε… όλα καλά! Πανέξυπνο, δεν μπορείτε να πείτε.

 
Έχοντας μπροστά του 17 μέρες μέχρι να κλείσει η χρηματοδότησή του, το Halo Back έχει βρει ήδη τα χρήματα που χρειάζεται καθώς ζητώντας περί τα $20.000, έχει μαζέψει πάνω από $100.000. Αν σας ενδιαφέρει δε, τότε με μόλις $17 θα το κάνετε δικό σας, γι’ αυτό σκεφτείτε το καλά. Σημειώστε ότι θα κυκλοφορήσει για iPhone 6 & 6 Plus και σε περίπτωση που συνεισφέρετε, να παρακαλάτε να μην αλλάξει στοιχειώδες στο design των επόμενων εκδόσεων του smartphone της η Apple.