H Huawei βγάζει στην αγορά το TalkBand Β2 από τα τέλη Ιουνίου με την ενδεικτική τιμή των 169€. Πρόκειται για ένα wearable με bluetooth και αισθητήρα κίνησης.

Huawei TalkBand B2_Photo_(b)To Huawei TalkBand Β2 είναι ένα ισχυρό wearable «νέας γενιάς» που σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για έξυπνη διαβίωση, αυτόματη καταγραφή δραστηριότητας, παρακολούθησης ύπνου και πραγματοποίησης κλήσεων με το Bluetooth που διαθέτει. Χαρακτηριστικό, δηλαδή, είναι ότι το πάνω μέρος του μετατρέπεται… σε Bluetooth headset!

 

Με μια κορυφαία σχεδίαση που εστιάζει στην άνεση, το στυλ και την καθημερινή κομψότητα, το Huawei TalkBand Β2 είναι το απόλυτο αξεσουάρ καθώς σας ενημερώνει όπου και αν βρίσκεστε, ό,τι κάνετε, με ειδοποιήσεις, υπενθυμίσεις στην οθόνη για να σας κρατήσει σε επαφή με όλα τα σημαντικά για εσάς γεγονότα.

 

Χάρη στον καινοτόμο αισθητήρα κίνησης του, το TalkBand Β2 μπορεί να εντοπίσει αυτόματα το είδος της άσκησης που κάνετε, δίνοντας σας τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για να παρακολουθείτε και να βελτιώσετε τις επιδόσεις της φυσικής σας κατάστασης.

 

Huawei TalkBand B2_Photo W_(a)Παράλληλα, όσον αφορά την παρακολούθηση του ύπνου σας, συνεχίζει τη λειτουργία του δίνοντας ακριβείς μετρήσεις της ποιότητας και της διάρκειας του ύπνου σας.

 

Διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα και θα είναι διαθέσιμο στις αγορές από τέλη Ιουνίου με την ενδεικτική τιμή των 169€.