Με του καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η θερινή σεζόν στην Εστίαση για τους πελάτες της Megasoft! Η εταιρεία εμπλουτίζει τις εφαρμογές της στο χώρο της εστίασης.

prisma4restaurantsΗ Megasoft δε σταματά να εμπλουτίζει τις εξειδικευμένες της εφαρμογές για το χώρο της εστίασης με σημαντικές δυνατότητες και να προσφέρει στους πελάτες της ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που στόχο έχουν την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

 

Οι εφαρμογές της Megasoft βρίσκονται στις πρώτες επιλογές όλων των επιτυχημένων επιχειρήσεων του κλάδου της Εστίασης, όχι μόνο για την οργάνωση, τον έλεγχο και την ταχύτητα που τους προσφέρουν, αλλά και για την άμεση και αποτελεσματική υποστήριξη που απολαμβάνουν τις ημέρες και τις ώρες που τη χρειάζονται.

 

Ασύρματη Παραγγελιοληψία για Android…για ακόμα περισσότερη απλότητα και ευελιξία.

Screenshot_2015-01-29-09-13-38H έκδοση ασύρματης παραγγελιοληψίας της Megasoft για android εγκαθίσταται σε smartphone και tablet και επιτρέπει στο σερβιτόρο να καταχωρεί παραγγελίες εύκολα και απλά…

 

Οθόνη αντί για εκτυπωτή στη κουζίνα για ακόμα περισσότερη ταχύτητα και ευκολία στη διαχείριση παραγγελιών!

Η εφαρμογή PRISMA Win KDS (Kitchen Display System), που μπορεί να εγκατασταθεί σε οθόνη αφής οποιασδήποτε ανάλυσης, αλλά και να λειτουργήσει και με ποντίκι, τοποθετείται στα σημεία παρασκευής (κουζίνα, μπαρ, μπουφές κ.α.), δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο τις παραγγελίες που πρέπει να εκτελεστούν, αντικαθιστώντας τις εκτυπώσεις.

 

Στα πλαίσια του διαδραστικού ελέγχου των παραγγελιών στην κουζίνα προσφέρει και δυνατότητες ταξινόμησης των παραγγελιών, αλλαγής της κατάστασής τους κ.ά.