Τα netbooks συναντούν τα tablet PCs στο νέο Turbo-X TouchNote, με οθόνη αφής 8,9” που σας προκαλεί να την… “αγγίξετε”, αποκλειστικά στο Πλαίσιο!

Turbo-x TouchNote

Turbo-x TouchNote

Το Πλαίσιο παρουσιάζει το νέο Τurbo-X TouchNote δίνοντας νέα διάσταση στην κατηγορία των mini Netbooks. Συνδυάζοντας μοναδικό στυλ & δυνατότητες, το νέο μοντέλο παρέχει ενημέρωση, ψυχαγωγία και αυξημένες δυνατότητες επικοινωνίας για τις στιγμές που βρίσκεστε εν κινήσει.


• Εργαστείτε παντού με άνεση
Εξοπλισμένο με περιστρεφόμενη οθόνη αφής 8,9″ καθορίζει ένα νέο τρόπο εργασίας εν κινήσει. Η ενσωματωμένη γραφίδα σας αφήνει να διαχειριστείτε τις εφαρμογές σας με ένα απλό άγγιγμα στο φιλικό και γνώριμο περιβάλλον των Windows XP, ενώ η υψηλή φωτεινότητα αποδεικνύεται ιδανική για εργασία εκτός σπιτιού.
• Η επικοινωνία σε πρώτο πλάνο
Συνδεθείτε ασύρματα στο internet με μεγαλύτερη εμβέλεια και ταχύτητα χάρη στο νέας γενιάς ασύρματο δίκτυο WiFi (Draft N). Έχετε τώρα τη δυνατότητα να λαμβάνετε τα e-mail σας όπου κι αν βρίσκεστε, να κάνετε download αρχείων ή chat και να διασκεδάζετε με εφαρμογές social networking όπως το Facebook.
• Μοιραστείτε τις μοναδικές σας στιγμές
Δώστε ζωή στην επικοινωνία σας με την ενσωματωμένη, περιστρεφόμενη κάμερα 1,3 Megapixel. Πραγματοποιήστε video chat, μοιραστείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, και επικοινωνήστε με τους φίλους σας σε πραγματικό χρόνο χωρίς περιορισμούς.


Δείτε το νέο μοντέλο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.plaisio.gr και από κοντά σε 23 καταστήματα Πλαίσιο. Ανακαλύψτε την ελευθερία της πραγματικής φορητότητας συνδυασμένη με εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης και service σε 4 μόλις ώρες.