Σύντομα θα βρεθεί στην ελληνική αγορά το νέο smartphone IDOL 3 της Alcatel Onetouch, το οποίο διαθέτει “επαναστατικά” χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο πλήθος…

Idol-3-X2-premium_5.51Αναμένεται σύντομα στην χώρα μας τo νέo smartphone IDOL 3 της Alcatel Onetouch. Διαθετεί τα καλύτερα στο είδος τους συστατικά και λογισμικό, σχεδιασμένο από συνεργάτες που είναι κορυφαίοι στους τομείς τους, όπως: τον βραβευμένο ήχο JBL, με δύο μπροστινά ηχεία και τεχνολογία Clari-Fi, τεχνολογία Ενίσχυσης Χρώματος Technicolor, και 13-Mpxl κάμερα με αισθητήρα next-generation.

 

Επίσης, μια αποκλειστική λειτουργία του IDOL 3 αποτελεί το 100% περιστρεφόμενο μενού! Έτσι οι χρήστες μπορούν να πιάσουν το τηλέφωνό τους ανάποδα και το λειτουργικό του IDOL 3 προσαρμόζεται αυτόματα.

 

Ανεβάστε την ένταση

Ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην παραλία. Βόλτα στο πάρκο με τους φίλους σας. Στο loft. Κάποιος πρέπει να κάνει θόρυβο! Το IDOL3 είναι εξοπλισμένο με τον βραβευμένο ήχο JBL, και τεχνολογία Clari-Fi , που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να παίζουν την δική τους μουσική με την δύναμη των επαγγελματικών συσκευών ήχου hi-fi στο χέρι τους.

 

Τα δύο μπροστινά ηχεία παρέχουν την εμπειρία ενός 3D surround ενώ με την ONETOUCH MIX εφαρμογή, οι φίλοι της μουσικής μπορούν να μιξάρουν τα κομμάτια τους μόνοι τους ή να αφήσουν την εφαρμογή να το κάνει, χρησιμοποιώντας είτε αποθηκευμένες ή online μελωδίες. Το IDOL 3 είναι η αρχή του πάρτι. Οποτεδήποτε. Οπουδήποτε.

 

Hit Me With Your Best Shot

idol3 1Clubbing στο κέντρο της πόλης. Μια συνάντηση με φίλους σε γνωστό στέκι. Το IDOL 3 αποθανατίζει την στιγμή.

 

13MP υψηλής ανάλυσης κύρια κάμερα, με μεγάλο διάφραγμα για χαμηλό φωτισμό.

-Μπροστινή κάμερα με ευρεία γωνία θέασης (84°) για selfies που περιλαμβάνουν όλη την παρέα.

-Το Fast Face Focus λογισμικό ανιχνεύει πρόσωπα σε 0,26 δευτερόλεπτα.

-Το υψηλής ακριβείας HDR βίντεο τραβάει σε πραγματικό χρόνο 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Ο αυτόματος μηχανισμός ανίχνευσης σκηνής ρυθμίζει αυτόματα την αντίθεση, την έκθεση και τα χρώματα για τις καλύτερες φωτογραφίες κάθε φορά, κάτω οποιαδήποτε περίσταση.

 

Μπορώ να δω καθαρά τώρα.

Τσέκαρε το σκόρ. Διάβασε αυτό το μήνυμα. Καθαρή ορατότητα ακόμη και σε συνθήκες έντονου ηλιακού φωτός. Η τεχνολογία ενίσχυσης χρώματος Technicolor προσφέρει εξαιρετική απόδοση των χρωμάτων. Η υψηλής ευκρίνειας οθόνη δίνει στους χρήστες τέλεια ορατότητα από όλες τις γωνίες, ενώ η αυξημένη φωτεινότητά του έχει ως αποτέλεσμα την πεντακάθαρη αναγνωσιμότητα σε εξωτερικό χώρο, ακόμη και κάτω από έντονο ηλιακό φώς. Αυτό θα μπορούσαμε να το αποκαλέσουμε μια κατάσταση «win-win».

 

Αντέστρεψε τον κόσμο σου.

idol3Επιπλέον δε, το IDOL 3 λειτουργεί και ανάποδα. Το λειτουργικό που προσαρμόζεται μόνο του. Σε οποιαδήποτε βιαστική κατάσταση κι αν βρεθείτε, με όποιον τρόπο κι αν τύχει να πιάσετε τη συσκευή μέσα απ’ την τσάντα σας, δεν χρειάζεται να ελέγξετε τη φορά του. Σήκωσε το τηλέφωνο από οποιαδήποτε πλευρά. Έχει 100% περιστρεφόμενο μενού. Απαντήστε σε κλήση, σερφάρετε στο διαδίκτυο, τραβήξτε μια φωτογραφία και mix μουσική από οποιαδήποτε πλευρά. Δεν έχει σημασία σε ποια κατεύθυνση οι χρήστες το κρατούν, η οθόνη του πάντα θα ευθυγραμμίζεται.

 

A Tech-Stacked Deck

Το εξαιρετικά λεπτό smartphone είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, 4.7” and 5.5”. ΄Ερχεται εξοπλισμένο με δύο hi – fi ηχεία, κύρια κάμερα 13- Mpxl, με μεγάλο διάφραγμα για λήψεις με χαμηλό φωτισμό και τρείς αισθητήρες που ενεργοποιούν το flash.

 

Το 4.7” μοντέλο διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή και οθόνη HD, ενώ το 5.5” έχει 8πύρηνο επεξεργαστή και οθόνη full HD. Και τα δύο είναι 4G LTE και τρέχουν Android L. To IDOL 3 έχει συμμετρική σχεδίαση για πλήρη περιστροφή.