Η οπτική εμπειρία απογειώνεται μέσα από τη νέα οθόνη του LG G4. Η IPS Quantum Display προσφέρει 20% καλύτερα χρώματα σε σχέση με άλλα συμβατικά panels.

LG G4 Display_1Ο ψηφιακός κόσμος και οι τεχνολογικές δυνατότητες που αναδύονται μπροστά μας, δημιουργούν, και ταυτόχρονα εμπλουτίζουν διαρκώς τα «ψηφιακά οικοσυστήματα», θέτοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κάλυψη των αναγκών του.

 

Πλέον, τα smartphones διαθέτουν όσο το δυνατόν περισσότερες, αλλά και πιο απλουστευμένες επιλογές και χαρακτηριστικά, προκειμένου να διευκολύνουν την καθημερινότητα των χρηστών, παράλληλα όμως και να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Αξίζει να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η μέση διάρκεια χρήσης σε ημερήσια βάση των λειτουργιών ενός smartphone, για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους, είναι σχεδόν τρεις ώρες.

 

Μεγάλη έμφαση δίνουν οι χρήστες στην εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά της οθόνης, με τις προτιμήσεις να τείνουν στον καθορισμό του ιδανικού μεγέθους στις 5,5 με 6 ίντσες διαγώνιο και κατά το δυνατόν βέλτιστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Οι υψηλών δυνατοτήτων οθόνες των smartphones αποτελούν βασικό κριτήριο επιλογής και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, που θέλουν να βιώνουν την τέλεια οπτική εμπειρία κάθε στιγμή, είτε όταν απολαμβάνουν ψυχαγωγικό περιεχόμενο σε media streaming, είτε όταν αξιοποιούν το κινητό τους για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών υψηλών απαιτήσεων, από online παιχνίδια και social media apps, μέχρι e-books και πλήρεις ταξιδιωτικούς οδηγούς με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

 

LG G4 DisplayΕπικεντρώνοντας τις προσπάθειές της στην κάλυψη των απαιτήσεων της νέας ψηφιακής εποχής και απαντώντας στις ανάγκες των χρηστών για εμπειρία θέασης υψηλού επιπέδου στην καθημερινή ζωή, η LG Electronics παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της, το LG G4, που διαθέτει μεταξύ άλλων προηγμένη οθόνη Quantum Display τεχνολογίας IPS 5,5 ιντσών, για μία ασύγκριτη και εξαιρετική εμπειρία θέασης.

 

Το LG G4 προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης
Το νέο LG G4 σχεδιάστηκε πάνω σε τρεις βασικούς άξονες, την Aυθεντική Κομψότητα, την Εκπληκτική Οπτική Εμπειρία και το Ανθρωποκεντρικό UX. Με σχεδιασμό που συνδυάζει την κομψότητα με τον λεπτό εργονομικό σχεδιασμό, καθώς και με αυθεντικό δέρμα να «αγκαλιάζει» την πίσω όψη του κινητού, το G4 αποτελεί ένα ορόσημο προηγμένης τεχνολογίας που μπορεί να ταιριάξει στο lifestyle του κάθε χρήστη.

 

«Στην LG, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε μια ‘Μοναδική Οπτική Εμπειρία’ για τους χρήστες μας κι έτσι δώσαμε μεγάλη βάση στην οθόνη, ένα σημείο υπεροχής της LG, που διαφοροποιεί άλλωστε και τα προϊόντα της από άλλα αντίστοιχης κατηγορίας της αγοράς», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas.

 

LG G4 Display_2Πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο άλμα στην τεχνολογία της εικόνας και της ψηφιακής απεικόνισης, το LG G4 διαθέτει μια εκπληκτική και ακόμη πιο αναβαθμισμένη σε σχέση με το G3 οθόνη, τη νέα IPS Quantum Display οθόνη 5,5 ιντσών, επιτυγχάνοντας τεράστια βελτίωση και απόδοση στη φωτεινότητα, στη χρωματική γκάμα, στην αναλογία αντίθεσης, αλλά και στην κατανάλωση ενέργειας. Κι όλα αυτά ενσωματωμένα σε μια απίστευτα λεπτή οθόνη!

 

Με ανάλυση της οθόνης 2560 x 1440 pixels, δηλαδή 4 φορές μεγαλύτερη από μια standard LCD οθόνη ανάλυσης 1280 x 720 pixels, η νέα οθόνη IPS Quantum Display της LG Display, προσφέρει 20% καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων σε σχέση με άλλα συμβατικά panels, 30% μεγαλύτερη φωτεινότητα και 50% υψηλότερη αναλογία αντίθεσης σε σχέση με τα QHD LCD panels. Με 11% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, το LG G4 υπόσχεται και μεγαλύτερη αυτονομία, ακόμη και κάτω από την πιο έντονη χρήση. Ο συνδυασμός όλων αυτών των χαρακτηριστικών συντελεί στη επίτευξη βαθύτερου μαύρου, πιο φωτεινών χρωμάτων και απόδοσης εικόνων με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου, η φωτεινότητα του LG G4 εξουδετερώνει κάθε αντανάκλαση!

 

LG G4 Display_3Επιπλέον, αξιοποιώντας την τεχνολογία “Advanced In–Cell Touch” (AIT), η νέα οθόνη IPS Quantum Display είναι η πρώτη οθόνη Quad HD που συνδυάζει οθόνη LCD και αισθητήρα αφής σε ένα ενιαίο στρώμα για ακόμα καλύτερη αναπαραγωγή χρωμάτων, αλλά και ευαισθησία στο άγγιγμα. Η νέα οθόνη άλλωστε έχει προσαρμοστεί βάσει του προτύπου DCI (Digital Cinema Initiatives) για την απόδοση των χρωμάτων, που χρησιμοποιείται από τα κορυφαία κινηματογραφικά studio του Hollywood.

 

Το νέο smartphone LG G4 είναι η πρόταση της LG για υψηλές επιδόσεις και ασύγκριτη άνεση στην καθημερινότητα, συνδυάζοντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξοικονόμηση ενέργειας, λειτουργικότητα και όμορφο εργονομικό σχεδιασμό. Η κορυφαία ποιότητα του LG G4 είναι αντιληπτή με το πρώτο άγγιγμα, ενώ η μοναδική εμπειρία χρήσης γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά.