Στις 4 Ιουνίου καταφθάνει το κορυφαίο LG G4 στα καταστήματα της Vodafone, το οποίο θα χαρίσει υψηλές ταχύτητες mobile internet σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της εταιρείας.

1693063Το νέο LG G4, το κορυφαίο 4G+ Smartphone της LG έρχεται στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop, την Πέμπτη 4 Ιουνίου!


Το LG G4 επικεντρώνεται στην κομψότητα και την εμπειρία χρήσης, ενώ σε συνδυασμό με το 4G+ δίκτυο της Vodafone οι ταχύτητες του Mobile Internet είναι αξεπέραστες! Η πίσω όψη του LG G4 είναι κατασκευασμένη από αυθεντικό δέρμα, ειδικά επεξεργασμένο στο χέρι, ώστε να είναι αδιάβροχο και να αντέχει σε γρατσουνιές, ενώ θα διατίθεται σε δύο εκπληκτικά χρώματα: καφέ και μαύρο.


To LG G4 αποτελεί το πρώτο smartphone που είναι εξοπλισμένο με τη νέα IPS Quantum Display οθόνη 5,5 ιντσών της LG Display, κάμερα 16MP και φακό με διάφραγμα f1.8 με laser autofocus για ακόμα πιο ζωντανό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες.


Διαθέτει λειτουργικό Android 5.1 Lollipop, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, RAM 3GB,υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και αποσπώμενη μπαταρία 3000 mAh. Ακόμα διαθέτει προεγκατεστημένο το πρόγραμμα ‘Google Office’ και όσοι αποκτήσουν το LG G4 θα λάβουν επιπλέον 100GB αποθηκευτικού χώρου εντελώς δωρεάν για δύο χρόνια στο ‘Google Drive’.


Το νέο LG G4, συνδυάζεται με μοναδικά αξεσουάρ μέσα από μία μεγάλη ποικιλία που διατίθενται στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop. Όσοι ενδιαφέρονται για το LG G4, σύντομα θα μπορούν να το προπαραγγείλουν μέσα από το www.vodafone.gr.