Το μικρότερο laptop 13” στον πλανήτη, το Dell XPS 13, προσφέρει την πρώτη στον κόσμο οθόνη 4Κ infinity σχεδόν χωρίς πλαίσιο και  15 ώρες διάρκεια μπαταρίας.

Dell_XPS13Με προϊόντα σχεδιασμένα για τις ανάγκες των καταναλωτών που αναζητούν φορητότητα, παραγωγικότητα και προσωπική ψυχαγωγία, η Dell διαθέτει πλέον και στην ελληνική αγορά το νέο μοναδικό Dell XPS 13, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας κατασκευής, με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά και καινοτόμο σχεδιασμό.

 

XPS 13: Καταργήστε τα πλαίσια

Η οικογένεια XPS σχεδιαζόταν πάντα με στόχο να προσφέρει τον ιδανικό συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Συνεχίζοντας αυτή την παράδοση με τον καλύτερο τρόπο, το Dell XPS 13, το μικρότερο laptop 13” στον πλανήτη, προσφέρει την πρώτη στον κόσμο οθόνη 4K infinity σχεδόν χωρίς πλαίσιο και την υψηλή επεξεργαστική ισχύ για εργασία από οποιοδήποτε μέρος.

 

Το XPS 13 με Windows 8.1, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι το πιο αποτελεσματικό notebook στο μέγεθός του, με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, προσφέροντας έως και 15 ώρες αυτονομίας μετά τη φόρτιση.

 

Dell_XPS13_infinity_displayΜε οθόνη 13,3” FHD ή QHD+ Touch Ultrasharp με φωτεινότητα 400 nit, το XPS 13 δίνει εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντανά χρώματα στη θέαση ταινιών και φωτογραφιών. Οι 5ης γενιάς επεξεργαστές Intel Core και οι δίσκοι SSD παρέχουν υψηλές επιδόσεις και άμεση απόκριση σε έναν εκπληκτικά ελαφρύ σχεδιασμό με βάρος μόλις 1.18kg. Η παραγωγικότητα εν κινήσει δεν είχε ποτέ περισσότερο στυλ.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

-5ης γενιάς επεξεργαστής Intel Core i5-5200U ή Intel Core i7-5500U
-Οθόνη 13,3” FHD ή QHD+ Touch Ultrasharp με φωτεινότητα 400 nit
-Λειτουργικό σύστημα Windows 8.1
-Μνήμη έως 8 GB
-Σκληρός δίσκος SSD έως 256 GB
-Κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5500
-Ήχος υψηλής πιστότητας με Waves MaxxAudio Pro
-Spill proof, φωτιζόμενο πληκτρολόγιο
-Διάρκεια μπαταρίας μέχρι 15 ώρες
-Βάρος μόνο 1.18 kg.

 

Διαθεσιμότητα
Τo νέo μοντέλo διατίθεται στην ελληνική αγορά από το δίκτυο συνεργατών της Dell και καταστήματα αλυσίδων λιανικής πώλησης. Καλύπτεται από τη μοναδική εγγύηση Dell Next Business Day η οποία προσφέρει στους καταναλωτές 2 χρόνια εγγύηση επισκευής με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στον χώρο του πελάτη.