H Apple παίρνει επίσημα θέση στο πρόβλημα που φημολογείται πως ταλαιπωρεί το ολοκαίνουριο Apple Watch.

apple-watchΟ κόσμος το τίμησε με τις προπαραγγελίες του και το Apple Watch έγινε «χρυσό» πριν καν κυκλοφορήσει. Με λειτουργικότατο interface, άνετο design και πολλές διαφορετικές εκδόσεις για να επιλέξει κανείς, η συνέχεια προμηνυόταν εξαιρετική για το gadget της Apple. Να που όμως η νεότευκτη συσκευή της εταιρείας από το Κουπερτίνο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που σίγουρα οι σχεδιαστές της ούτε που είχαν φανταστεί: δεν ήταν και λίγοι οι κάτοχοι του «έξυπνου» ρολογιού της Apple που παραπονιούνταν για προβληματικές μετρήσεις παλμών. Κατά τα άλλα οι συσκευές φαίνονταν να λειτουργούν εντάξει, η εταιρεία ερεύνησε το θέμα και αυτό που εντόπισε ήταν αν μη τι άλλο ενδιαφέρον: όλοι όσοι παραπονιούνταν, είχαν τατουάζ που κάλυπταν τους καρπούς τους!

 

Αμέσως διενεργήθηκαν έρευνες που όμως δεν έβγαλαν ξεκάθαρα αποτελέσματα: ορισμένοι κάτοχοι Apple Watch με tattoo στα χέρια και συγκεκριμένα στους καρπούς τους παραπονιούνταν για την ανωτέρω δυσλειτουργία, άλλοι πάλι δεν ανέφεραν τίποτε το επιλήψιμο. Χρειάστηκε να εξεταστούν τα τατουάζ του καθενός για να αποκαλυφθεί πως επηρεάζονται κυρίως όσοι έχουν σχέδια που καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες με σκούρα χρώματα όπως το μαύρο και το κόκκινο. Βέβαια η δυσλειτουργία του Apple Watch σε περιπτώσεις ύπαρξης tattoo είναι αν μη τι άλλο περίεργη από τη στιγμή μάλιστα που το ρολόι δουλεύει κανονικά ακόμα κι όταν φοριέται πάνω από ρούχα. Η Apple πάντως φρόντισε να καλυφθεί, ανανεώνοντας το περιεχόμενο της σελίδας υποστήριξης για το Apple Watch σχετικά με το πρόβλημα.

 

Σε περίπτωση που ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία των άτυχων πραγματικά χρηστών, δοκιμάστε κάποιο διαφορετικό αξεσουάρ που προσαρτάται στο στήθος και συνδέεται με τη συσκευή σας με Bluetooth.