Η νέα Lenovo WRITEit Technology έρχεται για να εξελίξει το γράψιμο σε Η/Υ και tablets. Πρόκειται για μια εφαρμογή λογισμικού κάνει την εμπειρία γραφής… καλύτερη σε όσες συσκευές διαθέτουν γραφίδα.

Writeit_Screenshots-10Η Lenovo παρουσιάζει το WRITEit, μία νέα καινοτομική εφαρμογή λογισμικού που κάνει την εμπειρία της γραφής, σε επιλεγμένες συσκευές με γραφίδα, καλύτερη. Το WRITEit μεταμορφώνει το γράψιμο με γραφίδα σε μία πραγματικά χρήσιμη και πρακτική λύση για εισαγωγή πληροφοριών: επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν σχεδόν παντού, όπου μπορούν να πληκτρολογήσουν.


Δουλεύει με επιλεγμένες συσκευές Lenovo Windows 8 με ψηφιοποιητή, ενεργή γραφίδα ή τεχνολογία AnyPen και παρέχει απαντήσεις και διορθώσεις σε αληθινό χρόνο. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα τροφοδοτούν περισσότερες ευκαιρίες για τους χρήστες να γράφουν με πενάκι παρά από το να γράφουν σε ένα πληκτρολόγιο, δίνοντας τους μία συνεχή, γρηγορότερη και πιο ακριβή εμπειρία.


Ελευθερία να γράφετε σχεδόν παντού

Writeit_Screenshots-05Σε αντίθεση με την εμπειρία γραφής σε πολλές συσκευές σήμερα, το WRITEit επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν τα δεδομένα τους απευθείας σε όποιο ψηφιακό πεδίο δέχεται πληκτρολογημένες πληροφορίες, ακόμα και εάν το πεδίο είναι σε κάποια εφαρμογή χωρίς τοπική υποστήριξη για γραφίδα. Αυτή η δυνατότητα πηγαίνει τη γραφή με το χέρι, από μία περιορισμένη καινοτομία συγκεκριμένων εφαρμογών σε έναν πραγματικά βιώσιμο τρόπο εισαγωγής πληροφοριών.


Το WRITEit ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων νέων πληροφοριών γραφής, πέρα από το τυπικό γράψιμο σε σημειώματα και τις εφαρμογές ζωγραφικής. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να γράφουν όρους αναζήτησης απευθείας σε έναν περιηγητή για να αναζητήσουν το διαδίκτυο, αντί να χρησιμοποιήσουν το πληκτρολόγιο της οθόνης. Το WRITEit δουλεύει επίσης με emails, social media, online φόρμες και άλλα.


WRITEit Right

Writeit_Screenshots-01Το WRITEit δουλεύει στο παρασκήνιο καθώς οι χρήστες γράφουν και μετατρέπουν τη γραφή με το χέρι σε χαρακτήρες σε αληθινό χρόνο. Οι χρήστες που γράφουν γρήγορα θα αγαπήσουν το εργαλείο αυτόματης πρότασης που προσφέρει εναλλακτικές σε μη αναγνωρίσιμες λέξεις, βοηθάει να βρει τα ορθογραφικά και κάνει το κείμενο σωστό την πρώτη φορά. Μία συλλογή από εντολές κίνησης κάνει την σύνταξη εύκολη.


Δηλώσεις

«Η τεχνολογία αφής έχει αλλάξει αισθητά τον τρόπο που οι χρήστες χρησιμοποιούν τους ηλεκτρονικούς τους υπολογιστές και άλλες συσκευές σήμερα, ενώ η τεχνολογία γραφής με το χέρι έχει μείνει πίσω, μέχρι που ήρθε το WRITEit,» λέει ο Mark Cohen, Vice President Ecosystem and Monetization Business Group της Lenovo. «Οι χρήστες μας είπαν ότι θέλουν μία πιο φυσική, ενστικτώδη και ακριβή εμπειρία γραφής, και αυτό είναι ακριβώς αυτό που προσφέρει το WRITEit».


Διαθεσιμότητα
Το WRITEit είναι διαθέσιμο για τις ακόλουθες συσκευές που υποστηρίζουν γραφίδα: ThinkPad YOGA, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 και YOGA Tablet 2 8-in με Windows που περιέχουν τεχνολογία AnyPen. Οι χρήστες αυτών των μοντέλων μπορούν να κατεβάσουν το WRITEit δωρεάν εδώ: http://www.getwriteit.com. Η Lenovo θα φέρει το WRITEit σε μελλοντικά προϊόντα της στη διάρκεια αυτού του χρόνου.