Το PlayStation υποστηρίζει την ΜΚΟ με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη και «διαδίδει» μηνύματα πρόληψης και αντιμετώπισης της νόσου του σακχαρώδους διαβήτη. Σκοπός ο αγώνας κατά της νόσου.

PlayStationΣε εκδήλωση για την παρουσίαση του Λευκώματος «Διάδωσέ το, ένας τυχερός είχε την ευκαιρία, ενισχύοντας τους σκοπούς της Κάρτας Διαβήτη, να κερδίσει μια επετειακή συλλεκτική κονσόλα PlayStation 4 (PS4) 20th Anniversary Edition

H Sony Computer Entertainment υποστήριξε την Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Με οδηγό το διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη, διαθέτοντας μια επετειακή κονσόλα για την ενίσχυση των δράσεών της σε δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21 Απριλίου, στο El Convento Del Arte, κατά τη διάρκεια της επίσημης πρώτης παρουσίασης της ειδικής έκδοσης – Λευκώματος της ενημερωτικής καμπάνιας «Διάδωσέ το», από την Κάρτα Διαβήτη.

 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, «Διάδωσέ το», μια ομάδα αναγνωρίσιμων και προσφιλών προσωπικοτήτων από το χώρο της τέχνης, της μουσικής, της δημοσιογραφίας και του θεάματος, φωτογραφήθηκαν από το φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη και επικοινώνησαν σημαντικά και δυνατά μηνύματα για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη.

 

Το PlayStation με χαρά συμμετείχε στην αξιέπαινη προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού κατά της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη, διαθέτοντας προς σιωπηλή δημοπρασία την επετειακή κονσόλα PlayStation 4 (PS4) 20th Anniversary Edition. Η δημοπρασία πραγματοποιήθηκε παρουσία ιατρών, εκπροσώπων φορέων, δημοσιογράφων και συμμετεχόντων στο Λεύκωμα, ενώ η βραδιά πλαισιώθηκε από τις μελωδίες της κας Κατερίνας Ντίνου συνοδεία του κου Μίμη Πλέσσα.

 

PlayStation DΤα έσοδα από την δημοπρασία της επετειακής συλλεκτικής κονσόλας PlayStation®4(PS4™) 20th Anniversary Edition θα διατεθούν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού για την αγορά φαρμάκων και αναλωσίμων για ασθενείς με διαβήτη, που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Η Sony Computer Entertainment, η οποία θεωρείται συνώνυμο της διασκέδασης παγκοσμίως, επιλέγει να συνεισφέρει και να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη. Με την επιτυχημένη διεξαγωγή ενεργειών κοινωνικής προσφοράς, επιδιώκει να μοιράσει χαρά στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

 

Η 20η Επετειακή Έκδοση του PS4 έχει κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στις 3 Δεκεμβρίου 1994, την ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation. Στο πλαίσιο αυτό, η Sony Computer Entertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει ένα αριθμό από τις επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

 

Η Sony Computer Entertainment έχει πάντα ως προτεραιότητα να προσφέρει το γέλιο και τη χαρά σε παιδιά και νέους αλλά και σε όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Μέσω των φιλανθρωπικών αυτών ενεργειών η εταιρεία μένει πιστή στο στόχο της προσφέροντας χαρά και ζεστασιά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.