Μοναδικό 3D υπερθέαμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Public Γλυφάδας! Έγινε η επίσημη παρουσίαση των νέων Samsung Galaxy S6 & S6 edge από τα Public και τη Samsung σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση.

Picture 3Η φαντασμαγορική εκδήλωση των Public και της Samsung πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα της Γλυφάδας με αφορμή την παρουσίαση των νέων Samsung Galaxy S6 & S6 edge! Τιμώντας την παράδοση των Public να υπηρετούν την καινοτομία και την state of the art τεχνολογία, πρωτοτύπησαν και πάλι, προσφέροντας σε συνεργασία με τη Samsung ένα μοναδικό τρισδιάστατο υπερθέαμα που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Η τρισδιάστατη προβολή, που πραγματοποιήθηκε πρώτη φορά στη χώρα μας, χάρισε μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε όσους βρέθηκαν στο κατάστημα, καθώς η όψη του κτηρίου μεταμορφωνόταν συνεχώς σε μια άλλη παράλληλη πραγματικότητα, μέσα από εντυπωσιακά εφέ.
Τα αποκαλυπτήρια των δυο κορυφαίων κινητών της Samsung έγιναν παρουσία εκπροσώπων του Τύπου και του χώρου του θεάματος. Επιπλέον έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η κλήρωση τριών Samsung Galaxy S6 σε τρεις τυχερούς!

 

Picute 1Μια τέτοια παρουσίαση ανέδειξε τα μοναδικά τεχνολογικά και αισθητικά χαρακτηριστικά των νέων Samsung Galaxy S6, που είναι τα πιο εντυπωσιακά Samsung Galaxy που κατασκευάστηκαν ποτέ! Διαθέτουν τον τέλειο συνδυασμό γυαλιού και μετάλλου σε ένα smartphone με υψηλές επιδόσεις αλλά και χαμηλή κατανάλωση που βγάζει απίστευτες φωτογραφίες μόλις σε 0,7 δευτερόλεπτα.

 

Τα Samsung Galaxy S6 υπερέχουν στα σημεία! Next is now!

 

-Συνδυάζοντας υλικά όπως γυαλί και μέταλλο, το σώμα της συσκευής είναι ανθεκτικό σε οτιδήποτε μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της ημέρας.
-Η έκδοση Edge δημιουργεί ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό, αφού είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο που φέρει κυρτή οθόνη και στις δύο άκρες του μπροστινού τμήματος.
-Από το πλάι της συσκευής μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες σου επαφές, να βλέπεις τις βασικές ειδοποιήσεις ή και να παρακολουθείς ενημερώσεις για τον καιρό, τις ειδήσεις, τα tweets κτλ.
-Η εκκίνηση της εφαρμογής της κάμερας γίνεται ταχύτατα, μόλις σε 0,7 δευτερόλεπτα, και είναι έτοιμη για λήψη φωτογραφίας και βίντεο άμεσα για να μη χάσεις καμία καθημερινή στιγμή (διαθέτει δύο κάμερες- 5MP και 16MP!)
-Μέσα σε 80 λεπτά το κινητό μπορεί να γεμίσει τη μπαταρία του και έτσι να χρειαστείς σχεδόν 33% λιγότερο χρόνο από τα προηγούμενα μοντέλα.
-Οι νέες συσκευές υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση με χρήση όλων των φορτιστών που υποστηρίζουν τις τεχνολογίες MPA και WPC.
-Διαθέτουν πανίσχυρο οχταπύρηνο επεξεργαστή Exynos Octa-core, 3GB RAM και το Android 5.0 Lollipop και σου δίνουν τη δυνατότητα να μη χρειάζεται να αναρωτηθείς ποτέ «Αυτό μπορώ να το κάνω με το νέο του Samsung Galaxy S6;»
-Με τα Samsung Galaxy S6 όλα είναι πιθανά αφού οι ναυαρχίδες της Samsung προσφέρουν 50% μεγαλύτερη επίδοση και 30% χαμηλότερη κατανάλωση