Η LG και o ΣΚΑΪ σας προσκαλούν στην παράσταση «Σιρανό ντε Μπερζεράκ», μιας απολαυστικής θεατρικής επιτυχίας για μια βραδιά διασκέδασης, γιατί Life’s Good! Διεκδικήστε μια από τις 75 διπλές προσκλήσεις.

lg lifeΗ LG Electronics Hellas και ο ΣΚΑΪ ολοκληρώνουν τις δράσεις της κοινής τους ενέργειας life’s good.gr, προσφέροντας σε 150 τυχερούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» στο θέατρο «Πάνθεον». Η LG, πιστή στη φιλοσοφία ‘Life’s Good’, προσφέρει μια απολαυστική βραδιά με μία θεατρική παράσταση για την ανίκητη ομορφιά της ψυχής.

 

Φέτος, ο Σιρανό ντε Μπερζεράκ, ήρωας, ποιητής και πρωταγωνιστής, επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου «Πάνθεον» για 15 μόνο παραστάσεις. Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Κακλέας, καταπιάστηκε με το ιδιαίτερο θεατρικό κείμενο του Εντμόν Ροστάν, δουλεύοντας πάνω στην έξοχη μετάφραση της Λουΐζας Μητσάκου.

 

Το διασκεδαστικό θεατρικό είναι εμπνευσμένο από τον Σιρανό ντε Μπερζεράκ, Γάλλο θεατρικό συγγραφέα που ξεχώριζε για το περίκομψο, εύθυμο ύφος και τις παράξενες αφηγήσεις του περί φανταστικών ταξιδιών. Μια ιστορία για την ανίκητη ομορφιά της ψυχής, που μιλά για τη διαφορετικότητα, την ομορφιά και την ασχήμια, την καλοσύνη και την κακία, για την αυτοθυσία, αλλά κυρίως για την αληθινή αγάπη. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Τάνια Τρύπη, ο Κώστας Μπερικόπουλος και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ενώ επί σκηνής βρίσκεται η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο βιολί.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις 75 διπλές προσκλήσεις για να παρευρεθούν στην διασκεδαστική θεατρική παράσταση, ακολουθώντας αυτό το link.