Δεκαέξι τυχεροί συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet – Nova θα αγωνιστούν κόντρα στους κατόχους διαρκείας του ΠΑΟΚ! Έτσι, το «Forthnet – Nova Προνόμια» θα τους μεταφέρει στο γήπεδο της Τούμπας.

forthnet nova logo 2014Ένας διαφορετικός αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου στο γήπεδο της Τούμπας. Το πρόγραμμα επιβράβευσης συνδρομητών «Forthnet – Nova Προνόμια», σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δίνει την ευκαιρία, σε 16 τυχερούς συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet και Nova να αγωνιστούν κόντρα σε ομάδα που θα αποτελείται από κατόχους εισιτήριων διαρκείας του ΠΑΟΚ.

Ο αγώνας θα είναι διάρκειας 50 λεπτών, με τους παίκτες να έχουν εμφανίσεις με τα ονόματα τους και υπόδηση από τον ΠΑΟΚ. Η παραλαβή των συνδρομητών από το ξενοδοχείο Makedonia Palace θα γίνει με το πούλμαν του ΠΑΟΚ, ενώ πριν τον αγώνα θα γίνει η απαραίτητη προετοιμασία στα αποδυτήρια του γηπέδου, με ζέσταμα και τακτική ανάλυση από προπονητές της PAOK ACADEMY. Η είσοδος των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο θα γίνει με κάθε επισημότητα, που θα περιλαμβάνει και ανακοίνωση των συνθέσεων από τον εκφωνητή του γηπέδου.

Ο αγώνας θα βιντεοσκοπηθεί, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους. Στο τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί απονομή αναμνηστικών μεταλλίων.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι ενεργοί συνδρομητές των υπηρεσιών Forthnet ή Nova, οι οποίοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Απριλίου στην ιστοσελίδα www.forthnet.gr/lotteries. Η κλήρωση που θα αναδείξει τους 16 τυχερούς, θα γίνει στις 27 Απριλίου.