Τα κανάλια Novacinema έδωσαν την ευκαιρία σε 550 τυχερούς να δουν πρώτοι την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του «Game of Thrones»… σε κινηματογραφική προβολή, λίγο πριν από την τηλεοπτική πρεμιέρα.

SAMSUNG CAMERA PICTURESΜε φόντο τον σιδερένιο θρόνο της μεγαλύτερης τηλεοπτικής επιτυχίας των τελευταίων ετών, τα κανάλια Novacinema έδωσαν την ευκαιρία σε 550 τυχερούς να παρακολουθήσουν σε αποκλειστική κινηματογραφική προβολή το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου του «Game οf Thrones», πριν ακόμα και τη παγκόσμια πρεμιέρα. Η προβολή πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο «ΔΑΝΑΟΣ» το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα.

 

Με διάφορα happenings πριν και μετά την ειδική κινηματογραφική προβολή, τα κανάλια Novacinema έδωσαν την ευκαιρία στους τυχερούς παρευρισκομένους, που αν και Κυριακή του Πάσχα πλημμύρισαν την αίθουσα, να φωτογραφηθούν στο σιδερένιο θρόνο, να συνδεθούν διαδραστικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Novacinema, όπως με τη Facebook σελίδα που δημιουργήθηκε ειδικά για το «Game of Thrones» και να μοιραστούν την εμπειρία τους στο #GoTGR, εκεί που οι Έλληνες φανατικοί συζητούν πλέον τα πάντα για την αγαπημένη τους σειρά, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Α Song of Ice and Fire» του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.

 

Την εκδήλωση άνοιξε η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Ανώτερη Διευθύντρια Πλατφόρμας και Περιεχομένου της Forthnet, η οποία αναφέρθηκε στις καινοτομίες που έφερε η Nova στην 20ετή πορεία της, «καινοτομίες οι οποίες άλλαξαν τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.
Ειδικότερα, αναφέρθηκε στις πρωτοπόρες υπηρεσίες που παρέχει η Nova στους συνδρομητές της, οι οποίες τους δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ότι αυτοί θέλουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται, όπως άλλωστε λέει και το νέο σλόγκαν των καναλιών Novacinema, «Μη βλέπεις ότι έχει, Δες ότι θέλεις!». Η κα. Κασκανιώτη, όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στο τελευταίο «επίτευγμα» της Nova, που δεν είναι άλλο από την ταυτόχρονη μετάδοση της πιο πολυσυζητημένης σειράς με την Αμερική.

 

Ο συναρπαστικός πέμπτος κύκλος της σειράς-φαινόμενο της ΗΒΟ θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή στις 4 μετά τα μεσάνυχτα από τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, ταυτόχρονα με την Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00. Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες της Nova δίνουν επίσης την ευκαιρία για αυτόματη εγγραφή της σειράς μέσω του αποκωδικοποιητή NovaBox+ ή παρακολούθηση κάθε επεισοδίου σε laptop, smartphone και tablet, μέσω Nova GO.