Η Schneider Electric κέρδισε δυο gold awards στην απονομή των App Awards 2015 της Ethos events χάρη στην εφαρμογή iNRG4U loyalty scheme, η οποία απευθύνεται σε επαγγελματίες ηλεκτρολόγους.

schneiderelectricb2b_1Η Schneider Electric, o παγκόσμιος ειδικός στη διαχείριση ενέργειας, ξεχώρισε στην απονομή των App Awards 2015 της ETHOS EVENTS με την εφαρμογή iNRG4U, ένα ψηφιακό σχήμα ανταμοιβής για τους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες και απέσπασε, 2 χρυσά βραβεία στις κατηγορίες Best App 2015 και Best App for Mobile Business Management.

 

Με την εφαρμογή iNRG4U της Schneider Electric που υλοποίησε η εταιρεία SiEBEN, στόχος ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρονικού εργαλείου για την απρόσκοπτη επικοινωνία με τους επαγγελματίες μέσω smartphone. Η εφαρμογή αυτή αφορά στην επιβράβευση και την ενδυνάμωση της σχέσης της Schneider Electric με τους επαγγελματίες ηλεκτρολόγους, οι οποίοι λαμβάνοντας μέρος στο σχήμα ανταμοιβής iNRG4U και μαζεύοντας πόντους από τις αγορές τους έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα.

 

Επιπλέον, μέσω της ενέργειας iNRG4U καθίσταται εφικτό το profiling των ηλεκτρολόγων καταγράφοντας τη γεωγραφική κινητικότητα των επαγγελματιών καθώς και τις αγοραστικές συνήθειές τους και τάσεις. Επίσης, χρήσιμα χαρακτηριστικά που προκύπτουν από το iNRG4U είναι η χαρτογράφηση, σε πραγματικό χρόνο, της εποχικότητας των αγορών ανά γεωγραφική περιοχή.

 

Ο κ. Χρήστος Κυπαρίσσης, Digitization & Trade Marketing Manager της Schneider Electric, δήλωσε κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αναγνώριση και τη βράβευση αυτής της πρωτοβουλίας. Η ευέλικτη ομάδα των συνεργατών μας από την εταιρεία SiEBEN συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία με την τεχνογνωσία της όχι μόνο στο αντικείμενο της πληροφορικής αλλά και των σύγχρονων μεθόδων ανάπτυξης εφαρμογών. Έτσι, μαζί εντοπίσαμε την ανάγκη της Ελληνικής αγοράς μετατρέποντας τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία σε επιχειρηματικό πλεονέκτημα. Επίσης, σημαντικό μερίδιο στην αποψινή βράβευση έχουν παίξει και οι συνεργάτες μας – διανομείς ηλεκτρολογικού υλικού, οι οποίοι αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή αυτή την πρωτοβουλία».

 

Τα Apps Awards 2015 είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση απονομής βραβείων apps στην Ελλάδα. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Mobility Forum 2015, την Πέμπτη 2 Απριλίου 2015, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.