Εργονομικός σχεδιασμός και προηγμένες UX λειτουργίες στις νέες κυρτές LG συσκευές, για όσους δεν θέλουν να είναι flat! Η LG διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας με το LG Spirit 4G.

LG Spirit 4G_TitanΗ LG Electronics (LG), διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη γκάμα των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας της, παρουσιάζει το νέο κυρτό smartphone μεσαίας κατηγορίας LG Spirit 4G. Το νέο smartphone της LG, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό Mobile World Congress (MWC) 2015, θα κυκλοφορήσει σε 2 εκδόσεις, για 3G και 4G δίκτυα, διαθέτει premium εργονομικό σχεδιασμό και μία σειρά από προηγμένες λειτουργίες για μέγιστη απόδοση και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης, σε πολύ προσιτή τιμή.

 

Το νέο LG Spirit 4G, ενσωματώνει – όπως φανερώνει και το όνομά του – το πνεύμα της καινοτομίας της LG. Με ελαφρώς κυρτή οθόνη αφής 4.7 ιντσών, τεχνολογίας in-cell, το νέο smartphone διαθέτει επιπλέον και κάμερα ανάλυσης 8 megapixel. Η τεχνολογία της οθόνης αφής In-cell, που ουσιαστικά επιτρέπει στις συσκευές να είναι ακόμα πιο λεπτές, μεγιστοποιεί ταυτόχρονα την επιφάνεια της οθόνης ελαχιστοποιώντας το πλαίσιο (bezel). Τέλος, οι βελτιωμένοι αισθητήρες της τεχνολογίας in-cell προσφέρουν πιο γρήγορη ανταπόκριση, καλύτερη ορατότητα στο φυσικό φως και πιο ζωντανές εικόνες.

 

Με ισχυρό επεξεργαστή 1.2GHz Quad-Core, το νέο LG Spirit 4G συνδυάζει αρμονικά το καλύτερο λειτουργικό με τις σχεδιαστικές καινοτομίες και UX της LG, διατηρώντας τέλεια την ισορροπία ανάμεσα στο στυλ και τη χρηστικότητα. Ο εργονομικός σχεδιασμός της LG επιτρέπει ταυτόχρονα στη συσκευή να ταιριάζει απόλυτα στο ανθρώπινο χέρι, χάρη στο ελαφρά κυρτό του σχήμα, ενώ η οθόνη τους διαθέτει επίσης ελαφριά καμπύλη ακτίνας 3.000 χιλιοστών για ακόμα πιο λεπτό προφίλ.

 

Η νέα κυρτή συσκευή της LG είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις 3G, αλλά και 4G, ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική της εταιρείας να επεκτείνει την παρουσία της στην κατηγορία, προσφέροντας διαφορετικές λύσεις για διαφορετικά δίκτυα. Οι δύο εκδόσεις διαθέτουν παρόμοια σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, ωστόσο η έκδοση 4G διαθέτει μεταλλικό καπάκι πλάτης, ενώ η έκδοση 3G διαθέτει πλαστικό.

 

LG Spirit 4G_WhiteΤο νέο LG Spirit 4G ενσωματώνει επιπλέον όλες τις δημοφιλείς και βραβευμένες UX λειτουργίες που είχαν σχεδιαστεί αρχικά για τις premium συσκευές της LG. H λειτουργία Gesture Shot βοηθά το χρήστη να τραβήξει εύκολα τις καλύτερες λήψεις selfies με ανίχνευση παλάμης, που ενεργοποιεί ένα χρονοδιακόπτη τριών δευτερολέπτων. Η τελευταία προσθήκη της LG είναι η επέκταση της απόστασης από την οποία η κάμερα μπορεί να αναγνωρίσει τις κινήσεις, η οποία είναι πλέον το 1,5 μέτρο, έτσι ώστε να διευκολύνεται η χρήση των δημοφιλών selfie sticks.

Η λειτουργία Glance View, η οποία έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της στο G Flex 2, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν με μια απλή κίνηση του χεριού (swipe) στην επιφάνεια της οθόνης βασικές πληροφορίες όπως την ώρα, τα τελευταία εισερχόμενα μηνύματα ή τις αναπάντητες κλήσεις, ακόμη και όταν η οθόνη είναι σβηστή.

 

«Το LG Spirit 4G έρχεται για να εμπλουτίσει την ήδη διευρυμένη σειρά smartphone μεσαίας κατηγορίας της LG και απευθύνεται σε χρήστες που ψάχνουν μια ισορροπημένη συσκευή με προηγμένα χαρακτηριστικά και κομψό σχεδιασμό, σε μία λογική τιμή. Επιπλέον, η επέκταση των 4G δικτύων και στην Ελλάδα, καθιστά το LG Spirit 4G την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα νέο smartphone που ανταποκρίνεται απόλυτα σε πιο γρήγορες ταχύτητες και προσφέρει ταυτόχρονα μια απολαυστική εμπειρία», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas.

 

Τα νέα LG Spirit και LG Spirit 4G διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά από τις αρχές Απριλίου.