Έξι προϊόντα της Logitech κέρδισαν φέτος το βραβείο σχεδιασμού Red Dot. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που μοντέλα της επιβραβεύονται με τις συγκεκριμένες διακρίσεις, αφού διαθέτουν στυλ και ευελιξία!

RedDot_awards-Postcard_EMEAΈξι προϊόντα της Logitech τιμήθηκαν φέτος με τα βραβεία προϊοντικού σχεδιασμού Red Dot 2015, συμπληρώνοντας έτσι τρία συνεχόμενα χρόνια που απονέμονται στην εταιρία οι συγκεκριμένες βραβεύσεις.

Φέτος, διακρίθηκαν με το διεθνώς αναγνωρίσιμο σήμα ποιότητας Red Dot η web camera διασκέψεων Logitech® ConferenceCam Connect, το φορητό πληκτρολόγιο για iOS συσκευές Logitech® Keys-To-Go, το μηχανικό gaming πληκτρολόγιο Logitech® G910 Orion Spark RGB, το ασύρματο πληκτρολόγιο με δυνατότητα σύνδεσης πολλών συσκευών Logitech® Bluetooth Multi-Device K480, το ασύρματο ποντίκι Logitech® Wireless M320 και το φορητό ηχείο της Ultimate Ears UE MEGABOOM.

Τα προϊόντα αυτά, αντιπροσωπεύουν και έξι διαφορετικά πεδία δράσης της Logitech, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη γκάμα της αλλά και την κορυφαία σχεδίασή της.

 

 

«Είναι στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας η στόχευση στη δημιουργία μιας εμπειρίας χρήσης που να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό» σχολίασε ο Bracken Darrell, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Logitech. «Έτσι, μέσω μιας καλά μελετημένης και έξυπνης σχεδίασης, πετυχαίνουμε τη διαφοροποίηση των προϊόντων μας, οπότε μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την διαρκή επιβράβευσή τους από υψηλού κύρους θεσμούς, όπως ο Red Dot».
Ο διαγωνισμός προϊοντικού σχεδιασμού Red Dot διεξάγεται από το 1954 και κάθε χρόνο τιμά μια επιλεγμένη γκάμα προϊόντων ανάμεσα από χιλιάδες υποψηφιότητες. Η επιλογή γίνεται από μια διεθνή κριτική επιτροπή, η οποία αναζητά προϊόντα που ξεχωρίζουν για τον κορυφαίο σχεδιασμό τους.