Η ΑΧΑ καινοτομεί μέσα από τη νέα εφαρμογή «AXA Drive» που έχει ως στόχο τη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς στην Ελλάδα. Η εφαρμογή αφήνει τους οδηγούς να αξιολογήσουν τον τρόπο που οδηγούν.

AXA Drive GRΗ νέα εφαρμογή «AXA Drive» για smartphones αποτελεί ένα χρήσιμο και εύκολο στη χρήση εργαλείο που χαρίζει χρήσιμες συμβουλές στους οδηγούς της Ελλάδας και εντοπίζει τα “αδύνατα” σημεία τους, όπως είναι η συνήθεια να πατούν απότομα το φρένο ή το μειονέκτημα της νευρικής οδήγησης.

 

Με τη βοήθεια της εφαρμογής ΑΧΑ Drive ο κάθε οδηγός μπορεί να:

– Αναλύσει τις διαδρομές του και να εντοπίσει τα σημεία στα οποία πρέπει να βελτιωθεί (π.χ. σημεία με έντονο φρενάρισμα ή απότομες αλλαγές στην πορεία του).
– Διαβάσει χρήσιμες συμβουλές για την οδηγική συμπεριφορά του.
– Βελτιώσει σταδιακά το επίπεδο οδήγησής του.
– Μοιραστεί τα αποτελέσματά του με άλλους οδηγούς με τη βοήθεια των κοινωνικών δικτύων.


Πριν ξεκινήσουν τη διαδρομή τους, οι οδηγοί ενεργοποιούν το ΑΧΑ Drive και αυτό κατά τη διάρκεια της μετακίνησης αναλύει την επιτάχυνση, το φρενάρισμα και τις αλλαγές πορείας. Στο τέλος αξιολογεί το σύνολο της οδήγησης, παράγει ένα σκορ και εμφανίζει σε χάρτη τα κύρια σημεία που απαιτούν βελτίωση.

Με αυτό τον απλό τρόπο, το ΑΧΑ Drive θα αποτελεί έναν αντικειμενικό «συνοδηγό» ο οποίος θα βοηθά κάθε οδηγό να καλυτερεύει μέρα με τη μέρα τον τρόπο που οδηγεί.

 

AXA Drive GR1Η νέα εφαρμογή AXA Drive είναι η 2η εφαρμογή που η ΑΧΑ δημιουργεί για την ασφαλή οδήγηση, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δέσμευση της για:

– Επένδυση στην πρόληψη και στην εκπαίδευση για τη μείωση των ασφαλιστικών κίνδυνων.
– Μεγιστοποίηση αξιοποίησης των ηλεκτρονικών μέσων.
– Καινοτομία σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της Εταιρείας.

Θα τη βρείτε στο Google Play εδώ