Νέα σειρά τηλεοράσεων LG LF630V για οικιακή ψυχαγωγία. Τα μοντέλα 40 – 55 ιντσών διαθέτουν πλατφόρμα webOS 2.0 Smart TV και πληθώρα λειτουργιών για μια απολαυστική εμπειρία.

LG_LF630VΗ LG Electronics παρουσιάζει μία νέα σειρά τηλεοράσεων για την ελληνική αγορά, την LG LF630V, που περιλαμβάνει τηλεοράσεις LCD Full HD με μοντέλα από 40 έως και 55 ίντσες. Η νέα σειρά της LG διαθέτει προηγμένες λειτουργίες και ανώτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, αλλά και πλατφόρμα WebOS 2.0 Smart TV για μια μοναδική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας χωρίς συμβιβασμούς.

 

Η νέα σειρά LG LF630V διαθέτει πάνελ τεχνολογίας LED και ανάλυσης Full HD (1080p), για εκπληκτική ποιότητα εικόνας, με βαθύ μαύρο και ολοζώντανα χρώματα, σχεδόν από κάθε γωνία θέασης. Οι λειτουργίες ‘Triple XD Engine’ και ‘True Color Generator’ προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ζωντάνια και ρεαλισμό στην εικόνα, για την καλύτερη δυνατή απόδοση στα χρώματα, την αντίθεση και την ευκρίνεια. Ο κομψός σχεδιασμός ULTRA Slim της LG και η διπλή μεταλλική βάση έχουν ως αποτέλεσμα η νέα σειρά να είναι ακόμα πιο ανάλαφρη και καλαίσθητη.

 

Η σειρά LF630V είναι επίσης εξοπλισμένη με τη βραβευμένη πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, με νέο βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, εμπλουτισμένο με μία σειρά εντυπωσιακών λειτουργιών, οι οποίες κάνουν την όλη εμπειρία Smart TV πολύ πιο γρήγορη, απλή και φυσική. Έτσι, χάρη σε προηγμένες λειτουργίες, όπως οι ‘Simple to Connect’, ‘Simple to Switch’ και ‘Simple to Discover’, ο χρήστης μπορεί να κάνει ακόμα πιο εύκολα την αρχική εγκατάσταση και τις ρυθμίσεις, ξεκλειδώνοντας πλήρως τις δυνατότητες της νέας συσκευής, χωρίς να χαθεί σε πολύπλοκα μενού και δυσνόητα προγράμματα.
Τέλος, μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI, DLNA, Ethernet, και δυνατότητα για σύνδεση με Wi-Fi, WiDi, Bluetooth και Miracast, δίνουν ακόμα περισσότερες επιλογές στους χρήστες να συνδέσουν την τηλεόρασή τους με εξωτερικές πηγές όπως το PC ή το tablet τους, ή ακόμα και να μετατρέψουν το smartphone τους σε τηλεχειριστήριο.

 

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG LF630V θα ξεκινήσει να διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα τέλη Μαρτίου του 2015.