Στις 17 Απριλίου κυκλοφορούν τα νέα Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 edge στην ελληνική αγορά. Τα καινοτόμα smartphones θα διατίθενται σε εκδόσεις των 32, 64 και 128 GB σε λευκό, μαύρο και χρυσό χρώμα.

SAMSUNG_GALAXY_S6_3Τα νέα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas χθες στους εκπροσώπους του Τύπου.

Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στις 17 Απριλίου 2015 σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung. Οι συσκευές θα διατίθενται σε εκδόσεις των 32, 64 και 128 GB, σε χρώματα λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire) και χρυσό (Gold Platinum).

Επιπλέον, από τον προσεχή Μάιο το Galaxy S6 θα είναι διαθέσιμο και σε μπλε (Blue Topaz) και το Galaxy S6 edge σε πράσινο (Green Emerald). Υπενθυμίζεται ότι οι συσκευές είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία από τις 20 Μαρτίου με δώρο έναν ασύρματο φορτιστή της Samsung.

SAMSUNG_GALAXY_S6_4Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Κινητής, ανέφερε: «Ξεπεράσαμε τα όρια στη δημιουργία και την κατασκευή των καλύτερων συσκευών, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο το μέλλον στα χέρια των καταναλωτών. Τα Galaxy S6 και Galaxy S6 edge είναι κομψά και πανίσχυρα smartphones, που συνδυάζουν την υψηλή τεχνολογία και τον όμορφο σχεδιασμό.

Μετά από πολλά έτη σκληρής προσπάθειας και δοκιμών, οι δύο συσκευές εκπροσωπούν πλήρως τη σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, που στόχο έχει τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη».