Διακρίθηκε η Samsung Electronics Hellas στα Famous Brands 2014, καθώς ξεχώρισε σε τρεις σημαντικές κατηγορίες. Στο χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών, κινητών τηλεφώνων και tablets έλαβε το χρυσό βραβείο.

Samsung_Famous BrandsΗ Samsung Electronics Hellas έλαβε τρεις σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία Famous Brands 2014. Συγκεκριμένα κέρδισε χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Ηλεκτρονικές συσκευές, Κινητά τηλέφωνα, καθώς και στην κατηγορία Tablets.

Στην έρευνα Famous Brands, οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα τις μάρκες με την καλύτερη φήμη, σε κάθε μία από τις 42 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς αναδεικνύει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς τα προϊόντα και τις λύσεις της εταιρείας. Σημαντικό ρόλο για αυτή τη διάκριση διαδραμάτισε η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της Samsung που θέτει τον καταναλωτή στο επίκεντρο, εξετάζοντας τις ανάγκες που έχει, τις προκλήσεις και τις προσδοκίες του.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Μιχάλης Μόσχος, Marketing Director της Samsung Electronics Hellas: «Είναι τιμή μας να θεωρούμαστε η εταιρεία τεχνολογίας με την καλύτερη φήμη από τους καταναλωτές, καθώς προσπαθούμε να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες χρήσης, καινοτομία και high-end σχεδιασμό, βελτιώνοντας την καθημερινότητα τους. Τα βραβεία αυτά δικαιώνουν την προσπάθεια μας να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι».

Η έρευνα FAMOUS BRANDS διεξήχθη για 9η συνεχή χρονιά, την περίοδο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2014.