Η εξαιρετική ποιότητα της εικόνας των τηλεοράσεων της LG συνοδεύεται πλέον από 2ετή εγγύηση οικιακής ψυχαγωγίας. Αυτό συμβαίνει γιατί επεκτείνεται η εγγύηση 0 Pixel στις τηλεοράσεις 32 ιντσών.

Logo_LG 0 Pixel GuaranteeΗ LG Electronics επεκτείνει την εγγύηση 0 Pixel σε ολόκληρη τη σειρά τηλεοράσεων HD και Full HD 32 ιντσών, προσφέροντας από την 1η Μαρτίου ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εγγύησης 2 ετών.
Tο πρόγραμμα που μέχρι τώρα ίσχυε για τις τηλεοράσεις LG HD και Full HD από 42 ίντσες και άνω, και για τα LG Monitors και LG Monitors TV από 17 έως και 27 ίντσες, τώρα επεκτείνεται και στις τηλεοράσεις HD και Full HD 32 ιντσών, όπου η LG δεσμεύεται για την αντικατάσταση των συγκεκριμένων προϊόντων ακόμα και για ένα pixel που έχει τυχόν καταστραφεί.

 

Έτσι, η εξαιρετική ποιότητα των τηλεοράσεων της LG εξασφαλίζεται στο εκατό τοις εκατό, προσφέροντας μία απολαυστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.
Οι τηλεοράσεις της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας IPS, ώστε να προβάλουν εικόνες εκπληκτικής ποιότητας με μεγάλη ακρίβεια στην αναπαραγωγή των χρωμάτων. Επιπλέον, η ευρεία γωνία θέασης, καθώς και η λειτουργία Triple XD Engine που παρέχει απόλυτη τελειότητα χρωμάτων, αντίθεσης και ευκρίνειας στα χρώματα, προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία θέασης, που συνοδεύεται από καθαρό ήχο 2 καναλιών Virtual Surround.

Τέλος, διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, επιλογές συνδεσιμότητας με εξωτερικές πηγές περιεχομένου, αλλά και λειτουργία έξυπνης εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Η LG αναδεικνύει την ποιότητα των προϊόντων της, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία που παρέχει και επεκτείνει την εγγύηση 0 Pixel, αποδεικνύοντας την ηγετική της θέση στο χώρο της οικιακής ψυχαγωγίας. Με άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης σε pre- και after-sales επίπεδο, η LG διαθέτει επιπλέον και 24ωρο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και καταναλωτών 7 ημέρες την εβδομάδα, γιατί Life’s Good! όταν έχεις υποστήριξη!