Η Info Quest Technologies έφερε το πρώτο «2 σε 1» Windows Tablet, το Βitmore WTab1001. Πρόκειται για τη νέα γενιά υπολογιστών που “ταιριάζουν” τις ιδιότητες ενός tablet και laptop σε μια συσκευή.

WTab1001Το πρώτο «2 σε 1» Windows tablet της Info Quest Technologies, το Bitmore WTab1001, εκπροσωπεί μια νέα εκπληκτική γενιά υπολογιστών που συνδυάζουν tablet και laptop σε μια συσκευή. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να δουλεύουν σαν να βρίσκονται μπροστά στον υπολογιστή τους, χωρίς να χάνουν τη χαρά και τη φορητότητα που προσφέρει ένα tablet.


Το WTab1001 με μεγάλη ΙPS οθόνη των 10,1’’, Windows 8.1 με Bing και τετραπύρηνο επεξεργαστή Ιntel Atom με ταχύτητα έως και 1.8 GHz, θα φανεί από την πρώτη στιγμή πολύτιμο στον χρήστη, που είναι εξοικειωμένος με το περιβάλλον των Windows 8, καθώς η επιφάνεια εργασίας και η εμπειρία χρήσης είναι ακριβώς οι ίδιες με ενός υπολογιστή, χωρίς να απαιτείται ο παραμικρός χρόνος προσαρμογής, χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα ή την απόκριση στις εντολές.


Το πλήρες πληκτρολόγιο με Touchpad που συνοδεύει το προϊόν μετατρέπει στη στιγμή το tablet σε έναν εύχρηστο φορητό υπολογιστή, ιδανικό για όσες εφαρμογές απαιτούν πληκτρολόγηση, όπως η επεξεργασία κειμένου και η διαχείριση του e-mail. Μαζί με τη συσκευή παρέχεται εντελώς δωρεάν για ένα έτος το Office 365 Personal, με όλες τις γνωστές εφαρμογές γραφείου, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access και Publisher, μετατρέποντάς το σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο εργασίας και παραγωγικότητας, 1TB χώρος αποθήκευσης στο One Drive δωρεάν για αποθήκευση και συγχρονισμό εγγράφων και πληροφοριών, καθώς και 60 λεπτά Skype™ world το μήνα δωρεάν για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε 60 χώρες.


Τέλος μια σειρά από ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως τα 32GB μνήμη flash και οι θύρες ΗDMI και USB, εξασφαλίζουν την απαραίτητη συνδεσιμότητα που απαιτούν οι σύγχρονοι καταναλωτές, ενώ έχει υψηλή ποιότητα κατασκευής και εγγύηση αντικατάστασης από την Info Quest Technologies.

To νέο Βitmore WTab1001, είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies.


Η προτεινόμενη λιανική τιμή του είναι €199,90.