Το The Evil Within: The Assignment είναι έτοιμο να σας βάλει για τα καλά στο ρόλο του… ντεντέκτιβ. Το συγκεκριμένο DLC για το The Evil Within είναι το πρώτο μέρος από μια ιστορία χωρισμένη σε δύο μέρη. Έτσι, η ιστορία συνεχίζεται.

The-Evil-WithinΤο The Evil Within: The Assignment είναι πλέον διαθέσιμο! Πρόκειται για μια συγκλονιστική εμπειρία, η οποία θα συνεχιστεί με το The Evil Within: The Consequence αργότερα την Άνοιξη.

Στα The Evil Within: The Assignment και The Evil Within: The Consequence, οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο της ντεντέκτιβ Juli Kidman, τη μυστηριώδη συνεργάτιδα του Sebastian Castellanos, σε μια παράλληλη ιστορία που αποσκοπεί ν’ απαντήσει ορισμένες από τις ερωτήσεις σχετικά με το τι της συνέβη κατά τη διάρκεια του Evil Within.

Μέσα από την πορεία της θα αντιμετωπίσει διεστραμμένους νέους εχθρούς, θα ανακαλύψει νέα μυστήρια, και θα αποκαλύψει νέους τρόμους. Τα The Assignment και The Consequence δίνουν στους οπαδούς του Evil Within την τέλεια ευκαιρία να μάθουν για τα κρυμμένα κίνητρα της ντεντέκτιβ Kidman, όπως και για τη μυστηριώδη σύνδεση της με τη Mobius, την αλλόκοτη ομάδα που πιστεύεται πως ήταν πίσω από τα φρικιαστικά γεγονότα του Evil Within.

Τα The Assignment και The Consequence είναι διαθέσιμα ως μέρος του The Evil Within’s Season Pass.