Ο Μάρτιος στο Allou! Fun Park εξακολουθεί να είναι hot: και Allou! Day Pass μόνο με 12€ και νέο παιχνίδι Shockwave. Διασκεδάστε στο Allou!Fun Park και απολαύστε “προσφορές” μέχρι τέλος Μαρτίου.

Shockwave 3Μετά από αίτημα χιλιάδων φίλων του το Allou! Fun Park προσφέρει και το Μάρτιο το Allou! Day Pass μόνο με 12€ – από 17€- για να παίζεις όλη μέρα, αμέτρητες φορές, σε όλα τα παιχνίδια που περιλαμβάνει.

Μπορείς ακόμα να επιλέξεις και το νέο Allou! XL Pass με 15€, το οποίο περιλαμβάνει ό,τι το Allou! Day Pass και επιπλέον από μία συμμετοχή στα νέα παιχνίδια Mirror Forest, τον εντυπωσιακό δασώδη λαβύρινθο με τους καθρέπτες, Lazer Maze, όπου πρέπει να περάσεις αλώβητος το πλέγμα από ακτίνες lazer και το κλασικό Monkey Rugby. Με το νέο Allou! XL Pass και παίζεις περισσότερο και κερδίζεις επιπλέον 7€.

Με το Allou! Day Pass μπορείς να παίξεις και στο Shockwave, το νέο μας παιχνίδι. Καβάλησε το κύμα του Shockwave και ετοιμάσου για τρελό κούνημα μαζί με την παρέα σου! Βιάσου όμως γιατί θα είναι μαζί μας μόνο μέχρι τέλος Μαρτίου.