Μήπως ψάχνετε την πιο φθηνή LED TV των 23 ιντσών της αγοράς; Τότε στα Public θα βρείτε την πιο έξυπνη προσφορά τηλεόρασης με ΙPS οθόνη για απολαυστική εμπειρία προβολής με τιμή μόνο 149€.

large03-600x600Εάν θέλετε να αγοράσετε μια προσιτή τηλεόραση, τότε μπορείτε να βρείτε την τηλεόραση LED TV LG 23MT55D, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως οθόνη υπολογιστή, στην τιμή των 149€ και σε 12 άτοκες δόσεις στα Public.

 

Με προηγμένη τεχνολογία LED για τέλεια αναπαράσταση χρωμάτων, ανάλυση Full HD για ανώτερη εμπειρία θέασης και εξοπλισμένη με IPS Panel για να απολαμβάνεις ρεαλιστική ποιότητα εικόνας χωρίς καμία αλλαγή στα χρώματα είτε στέκεσαι όρθιος είτε ξαπλώνεις, το LG 23MT55D είναι η οικονομικότερη 23’’ LED TV με IPS οθόνη.

 

Επιπλέον, με USB media player για να μπορείς να βλέπεις τα multimedia αρχεία σου και 2 θύρες HDMI για να προβάλεις ταινίες και videos από τον υπολογιστή σου σε υψηλή ανάλυση, η τηλεόραση- οθόνη υπολογιστή LG 23MT55D με οθόνη 23’’ είναι η ιδανική επιλογή για ψυχαγωγία υψηλών προδιαγραφών σε μικρούς χώρους.

Βρείτε τη στα Public.gr.