Εξειδικευμένες λύσεις για τον κλάδο της οικονομίας ανέπτυξε η Nubis σε συνεργασία με περισσότερες από 15 εταιρείες πληροφορικής μέσω της τεχνολογικής πλατφόρμας Nubis Cloud Engine™.

nubisΟι λύσεις απευθύνονται -μεταξύ άλλων- στον Ξενοδοχειακό, στον Ασφαλιστικό, στον Ιατρικό και στον κλάδο του Εμπορίου, ενώ σε φάση ανάπτυξης βρίσκονται εξειδικευμένα προγράμματα για τη Ναυτιλία και τα Logistics. Παράλληλα, η Nubis αναπτύσσει τυποποιημένες διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου (auditing) βάσει του οργανογράμματος μιας εταιρείας, ανεξαρτήτως κλάδου.

Το Nubis Cloud Engine™ είναι η πλατφόρμα ανάπτυξης που αποτελεί τον πυρήνα όλων των cloud εφαρμογών της Nubis και εκσυγχρονίζει απόλυτα τον τρόπο διαχείρισης και αποθήκευσης των δεδομένων μιας επιχείρησης. Tο πρωτοποριακό αυτό σύστημα διαχείρισης διευκολύνει μια επιχείρηση προκειμένου να αποτυπώσει και να μηχανογραφήσει το σύνολο των λειτουργιών της μέσω ενός απλουστευμένου και φιλικού προς τον χρήστη περιβάλλοντος εργασίας.

Tο Nubis Cloud Engine™ χαρακτηρίζεται για την ευελιξία του και τις δυνατότητες προσαρμοστικότητας που διαθέτει, ώστε να μπορεί να αξιοποιηθεί από μία πληθώρα κάθετων αγορών που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την οικονομία. Ενσωματώνοντας τεχνολογία αιχμής, όπως NET WebAPI, MVC4, HTML5 και αξιοποιώντας το Microsoft Azure, το οποίο παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες SaaS (Software as a Service), η πλατφόρμα Nubis Cloud Engine™ προωθεί σημαντικές, νέες δυνατότητες και λύσεις προς την εγχώρια και διεθνή κοινότητα των δημιουργών εφαρμογών.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης, ότι παρέχεται η δυνατότητα σε εταιρείες που χρησιμοποιούν ήδη την πλατφόρμα της Nubis και διαθέτουν in-house τμήμα πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύσσουν κάθετες λύσεις για τον κλάδο δραστηριοποίησής τους.

Τις εξειδικευμένες λύσεις που παρέχει η πλατφόρμα Nubis Cloud Engine™ απολαμβάνουν σήμερα μία πλειάδα δυναμικών επιχειρήσεων όπως ΕΕΧΟΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ), EPSILON HELLAS, ΒΙΟΣΥ ΑΕ, WINNER ΑΕ, ΑΕ ΦΑΝΕΛΛΟΠΟΙΙΑΣ ΠΑΛΚΟ, INTRA CONN ΕΥΚΑΜΠΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΑΕ, METAL DESIGN, ZOOTTLE IKE, AIRCON ΕΝΕRGΥ ΑΕ, VETA ΕΜΠΟΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΒΕΕ, SARMED ΑΕ, ALTEX ΑΕ κ.α..