Μη χάνετε ούτε μία φωτογραφία με το 2-σε-1 16-Megapixel VIBE Shot. Η Lenovo ανακοίνωσε στο Mobile World Congress 2015 τρεις νέες συναρπαστικές συσκευές που προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο των smartphone της. Aνακαλύψτε τις!

Lenovo-Vibe-ShotΓια να σας βοηθήσει να απαθανατίζετε και να μοιράζεστε περισσότερες στιγμές της ζωής σας εν κινήσει, η Lenovo ανακοίνωσε σήμερα στο Mobile World Congress 2015 τρεις νέες συναρπαστικές συσκευές που προστίθενται στο χαρτοφυλάκιο των smartphone της: τα νέα κινητά τηλέφωνα VIBE Shot και A7000 και το Lenovo Pocket Projector.

Με τη συνδεσιμότητα και την φορητότητα να ωθούν τους καταναλωτές να καταγράφουν και να μοιράζονται περισσότερες στιγμές της ζωής τους, σχεδίασαν το VIBE Shot για να σας βοηθήσουν να απαθανατίσετε κάθε στιγμή. Το πρώτο τους 2-σε-1 κινητό κάμερα. Έχουν αναπτύξει το Lenovo VIBE Shot ώστε να είναι μια πραγματική crossover συσκευή. Είναι πρώτον μια υπέροχη φωτογραφική μηχανή που οι φανατικοί της φωτογραφίας θα λατρέψουν, και δεύτερον, ένα πραγματικά ισχυρό smartphone.

Αναγνωρίζοντας την τάση ότι πολλοί άνθρωποι προτιμούν τις μεγαλύτερες οθόνες, αποκαλύπτουν επίσης το νέο smartphone A7000. Προορίζεται για να προσφέρει διασκέδαση με μία 5.5 ιντσών οθόνη και είναι το πρώτο smartphone της αγοράς που ενσωματώνει την τεχνολογία Dolby Atmos®. Και για να δώσουνστους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στο έπακρο την ψυχαγωγία κάθε στιγμή, αποκαλύπτουντο νέο Lenovo Pocket Projector.

 

VIBE Shot – Ένα τολμηρό Smartphone Πρωταθλητής, τέλεια φωτογραφική μηχανή

Lenovo-Vibe-Shot-official-01-570Αναζητώντας μια πραγματικά ικανή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, οι φανατικοί της φωτογραφίας θα επιλέξουν το VIBE Shot για την εξαιρετική ποιότητα της κάμερας και την απίστευτη ταχύτητα και ανταπόκριση. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν το κορυφαία χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς με την ισχυρή τεχνολογία του VIBE Shot.

Για τους εκκολαπτόμενους φωτογράφους, εμπλούτισαν την κάμερα του VIBE Shot με χρήσιμες τεχνολογίες, αρχίζοντας από την πίσω κάμερα 16 megapixel, που διαθέτει φακό με αρθρωτό σχεδιασμό έξι σημείων. Η κάμερα διαθέτει έναν full-frame αισθητήρα 16:9, με δυνατότητα λήψης νυχτερινών φωτογραφιών ή λήψης σε σκοτεινούς εσωτερικούς χώρους. Χάρη στο φλας τριών αποχρώσεων, η φωτεινότητα της φωτογραφίας ρυθμίζεται αυτόματα με βάση τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος, ενώ η οπτική σταθεροποίηση που προσφέρει ο φακός διατηρεί τις φωτογραφίες ευκρινείς σε κάθε περίσταση.

 

Η ζωή δεν περιμένει πάντα για το τέλειο πλάνο, αλλά το VIBE Shot είναι έτοιμο για όλες τις καταστάσεις, εξοπλισμένο με υπέρυθρη εστίαση που είναι δύο φορές πιο γρήγορη από την κανονική αυτόματη εστίαση, καθώς και ένα φυσικό πλήκτρο shutter, το οποίο σημαίνει λιγότερο ψάξιμο για να βρει κάποιος το σωστό σημείο στην οθόνη και να κάνει κλικ στο κουμπί. Εξοπλισμένο με δύο έξυπνες προκαθορισμένες ρυθμίσεις και με προηγμένες ρυθμίσεις Pro, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα όπως επιθυμούν, με εύκολη εναλλαγή μεταξύ των δύο ρυθμίσεων με το πάτημα ενός κουμπιού.

Όταν έρθει η ώρα να μιλήσετε ή να συνδεθείτε στο internet, το VIBE Shot είναι πάντα διαθέσιμο να σας ικανοποιήσει με μία πανέμορφη FHD οθόνη 5 ιντσών και εξίσου ισχυρή απόδοση. Τρέχει Android™ 5.0 Lollipop και είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™, ενώ προσφέρει γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο 32GB με δυνατότητα χρήσης κάρτας microSD για την αποθήκευση επιπλέον 128GB μουσικής, ταινιών και φωτογραφιών. Η ανταλλαγή δεδομένων γίνεται ταχύτατα μέσω LTE ή μέσω Wi-Fi hotspot και η χρήση δύο SIM αυξάνουν τις δυνατότητες συνδεσιμότητας. Το VIBE Shot σας μετατρέπει άμεσα από φωτογράφο σε φωτογραφιζόμενο με την selfie κάμερα των 8 megapixel. Όλη αυτή η λειτουργικότητα έρχεται σε έναν κομψό, λεπτό και ελαφρύ σκελετό από αλουμίνιο, και διατίθεται σε κόκκινο, λευκό ή γκρι.

 

A7000 – Το πρώτο smartphone στον κόσμο με τεχνολογία Dolby Atmos

lenovo-a7000-2Το Lenovo A7000 διαθέτει μια φωτεινή HD οθόνη 5.5 ιντσών με εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης και πρωτοποριακή τεχνολογία ήχου Dolby. Πιο συγκεκριμένα, είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει την τεχνολογία Dolby Atmos. Οι χρήστες θα αντιληφθούν άμεσα τη διαφορά του Dolby Atmos με τη χρήστη ακουστικών: ήχοι ανθρώπων, τοπίων, πραγμάτων αλλά και η μουσική γίνονται όλα πιο ζωντανά και έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις, ακόμα και πάνω από το κεφάλι, με εκπληκτική διαύγεια, πλούτο και βάθος. Οι φωνές και οι διάφοροι ήχοι έχουν ένα ευρύτερο φάσμα από ψηλά έως χαμηλά, με τη μεγαλύτερη δυνατή πιστότητα. Η τεχνολογία καθιστά επίσης την ένταση του ήχου πιο σταθερή σε όλους τους τύπους περιεχομένου.

Εκτός από τις εντυπωσιακές οπτικοακουστικές τεχνολογίες, αυτό το multimedia smartphone είναι εξοπλισμένο με πολλά χαρακτηριστικά που αποτελούν επιθυμία για τους περισσότερους χρήστες. Τρέχει Android 5.0 Lollipop με την χρήση του οκταπύρηνου επεξεργαστή MediaTek True8Core™, χειρίζεται φωνή και δεδομένα γρήγορα χάρη στο 4G LTE ενώ διαθέτει και μια διπλή υποδοχή κάρτας SIM για την σύνδεση δύο αριθμών τηλεφώνου ή ξεχωριστών προγραμμάτων δεδομένων, αλλά και διπλή κάμερα. Εξαιρετικά φορητό και λεπτό, το A7000 είναι μόλις 7,9 χιλιοστά και ζυγίζει 140 γραμμάρια, καθιστώντας το εύκολο να χωρέσει σε μια τσάντα ή στην τσέπη. Έρχεται σε δύο χρώματα: Μαύρο Onyx Black ή Λευκό Pearl White.

 

Τόσο το VIBE shot όσο και το A7000 είναι εξοπλισμένα με τις εφαρμογές Lenovo Doit, που περιλαμβάνουν: την εφαρμογή ShareIt για να μοιράζεστε εύκολα αρχεία, φωτογραφίες και άλλα αρχεία μεταξύ των συσκευών σας, την εφαρμογή CLONEit για τη μεταφορά δεδομένων σε ένα νέο τηλέφωνο, το SYNCit για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των επαφών, των SMS και των αρχεία καταγραφής κλήσεων, καθώς και του SNAPit camera, μόνο στο VIBE Shot, που επιτρέπει τη χρήση πολλαπλών προγραμμάτων λήψης φωτογραφιών και επαγγελματικών λειτουργιών φωτογράφισης.

 

Lenovo Pocket Projector – Παρουσιάστε οπουδήποτε χρησιμοποιώντας Android συσκευές

lenovo-pocket-projector-2Δημιούργησαν το εξαιρετικά βολικό Lenovo Pocket Projector που θα εκπλήξει τους λάτρεις του multimedia περιεχομένου, οι οποίοι περιορίζονται από την μικρή οθόνη των συσκευών τους ή θέλουν απλά μεγαλύτερη και καλύτερη εμπειρία ψυχαγωγίας. Το Lenovo Pocket Projector προσθέτει μια νέα διάσταση στην παρακολούθηση και ανταλλαγή περιεχομένου.

Απλά τοποθετήστε τον προβολέα σε μια συμβατή Android συσκευή, και απολαύστε άμεσα ταινίες, φωτογραφίες ή ακόμη και επαγγελματικές παρουσιάσεις προβάλλοντας σε μια οθόνη μέχρι 110 ίντσες σε οποιονδήποτε τοίχο ή επιφάνεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με ένα σύστημα υψηλής αντίθεσης 50-lumen, ο προβολέας αποδίδει πολύχρωμες, ζωντανές και φωτεινές εικόνες, ενώ διορθώνει αυτόματα την παραμόρφωση και επιτρέπει την περιστροφή έως 90 μοίρες για καλύτερη θέαση. Αυτός ο φορητός προβολέας αποδίδει παράλληλα πολύ ισχυρό ήχο με τα διπλά ηχεία που διαθέτει.

 

Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ρυθμίσετε το Lenovo Pocket Projector και να προβάλλετε περιεχόμενο από ένα smartphone ασύρματα μέσω DLNA ή Miracast. Με ασύρματη χρήση, οι χρήστες μπορούν να προβάλλουν μια ολόκληρη ταινία με μία μόνο φόρτιση, με περισσότερες από δύο ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ο προβολέας υποστηρίζει τις πιο κοινές μορφές αρχείων πολυμέσων και προσφέρει έως και 32 GB αποθηκευτικού χώρου με τη χρήση κάρτας microSD.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι το μικρό και ελαφρύ Lenovo Pocket Projector χωράει σχεδόν σε κάθε τσέπη, καθιστώντας το ένα must-have αξεσουάρ κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε ψηφιακό περιεχόμενο.