Τις λύσεις που έχει αναπτύξει για τον τομέα της IT κινητής τηλεφωνίας θα παρουσιάσει η ESET στο φετινό Mobile World Congress, που θα διεξαχθεί 2-5 Μαρτίου 2015 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Ρίξτε μια ματιά στα νέα προϊόντα της.

Eset logo13Η εταιρία προσκαλεί τους επισκέπτες του συνεδρίου να επισκεφθούν το περίπτερο της, νούμερο B05, στην αίθουσα 5, για να δουν από κοντά τις νέα έκδοση της ναυαρχίδας των προϊόντων της για Android, ESET Mobile Security, την τελευταίας τεχνολογίας λύση πιστοποίησης, ESET Secure Authentication, και τη νέα γενιά λύσεων για επιχειρήσεις, ESET Endpoint Security και ESET Remote Administrator.

Στο συνέδριο, οι ειδικοί της ESET θα πραγματοποιούν καθημερινά παρουσιάσεις θεμάτων IT ασφάλειας που σχετίζονται με τα προϊόντα της εταιρίας: ασφάλεια εν κινήσει για τις κινητές συσκευές Android, πιστοποίηση διπλού παράγοντα για επιχειρήσεις, οι τελευταίες απειλές στον κυβερνοχώρο, και ζωντανή επίδειξη της ολοκαίνουριας, νέας γενιάς των προϊόντων ESET για επιχειρήσεις. Ειδικοί και στελέχη της ESET, μεταξύ των οποίων ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer, ο Miro Mikus, EMEA Sales and Marketing Director, και ο γκουρού της IT ασφάλειας και αρχισυντάκτης του WeLiveSecurity.com, Raphael Labaca Castro θα παρευρίσκονται στο περίπτερο για να συναντηθούν με παρόχους τεχνολογιών cloud, ISP και MSP, καθώς και με τους κατασκευαστές συσκευών.

 

«Ανυπομονούμε να συναντήσουμε τους συμμετέχοντες του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, στο οποίο συμμετέχουμε εδώ και πολλά χρόνια. Οι συσκευές κινητής τηλεφωνίας δεν είναι πλέον απλώς ένα αξεσουάρ, έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Τις χρησιμοποιούμε σε κάθε ευκαιρία, κάθε στιγμή και παντού. Η ESET προσφέρει στις επιχειρήσεις την επόμενη γενιά της προστασίας στον κυβερνοχώρο και το Mobile World Congress αποτελεί το ιδανικότερο μέρος για να την παρουσιάσει» δήλωσε ο ESET EMEA Sales and Marketing Director, Miro Mikus. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία ESET στο Mobile World Congress, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν το σχετικό βίντεο στο YouTube και να διαβάσουν το σχετικό άρθρο στο blog της ESET.

 

ESET Mobile Security για Android: Η εφαρμογή περιέχει ένα ισχυρό μείγμα λειτουργιών ασφαλείας για την προστασία των ευαίσθητων δεδομένων που αποθηκεύονται σε smartphones ή tablets από απώλεια ή παραβίαση. Εκτός από την ενσωμάτωση με το portal Anti-Theft για απομακρυσμένη διαχείριση, η εφαρμογή υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα επιλογών εξατομίκευσης, καθιστώντας το ιδανικό για Telco και ISP. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης τη λειτουργία «Security Audit», ενημερώνοντας το χρήστη για τους πιθανούς κινδύνους, με βάση τις τρέχουσες ρυθμίσεις του συστήματος και παρέχοντας προτάσεις για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή προστασία.

 

ESET Secure Authentication:  Με την προσθήκη υποστήριξης για Microsoft Remote Desktop Protocol και με τη διεύρυνση των διαθέσιμων μεθόδων πιστοποίησης που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα με δυνατότητα χρήσης και hardware token, η τελευταία έκδοση γίνεται γρήγορα η πιο συναρπαστική λύση 2FA της αγοράς. Συνδυάζει εξαιρετικά ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση στα δεδομένα της εταιρείας μέσω VPN ή Microsoft Web εφαρμογών, με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση και κορυφαία υποστήριξη. Η ευελιξία που προσφέρουν το Software Development Kit (SDK) και το Application Programming Interface (API) επεκτείνουν την προστασία σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα εφαρμογών και δεδομένων.

 

Νέα γενιά προϊόντων για επιχειρήσεις, ESET Remote Administrator: Η ESET ανακοίνωσε πρόσφατα την παγκόσμια διάθεση της νέας σουίτας προϊόντων ασφάλειας για εταιρικούς πελάτες. Υποστηρίζοντας Mac, Windows και Android, οι ολοκαίνουριες λύσεις endpoint της ESET παρέχουν πλήρη ασφάλεια σε εταιρίες κάθε μεγέθους. Στον πυρήνα αυτής της νέας σειράς βρίσκεται η ανανεωμένη κονσόλα απομακρυσμένης διαχείρισης, ESET Remote Administrator. Με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της εμπειρίας του χρήστη, οι διαχειριστές μπορούν εύκολα να ρυθμίσουν, να παρακολουθήσουν και να προσαρμόσουν τις πολιτικές ασφάλειας εντός του δικτύου τους, και να λύσουν εύκολα τα προβλήματα, με τη βοήθεια μίας οπτικά ελκυστικής και πλήρως διαδραστικής διαδικτυακής κονσόλας με δυνατότητα πρόσβασης σε πρόσθετες λεπτομέρειες που επιτρέπουν την ταχεία αποκατάσταση.

 

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Mobile World Congress, η ESET προσφέρει τη λύση ESET Mobile Security για Android με premium χαρακτηριστικά με έκπτωση 50% για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.* Από τις 2 μέχρι τις 8 Μαρτίου 2015, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν την άδεια για όλες τις συσκευές που συνδέονται με το Google Play λογαριασμό τους σε αυτή την εξαιρετική τιμή, κατεβάζοντας τη δωρεάν τη έκδοση στο Google Play και στη συνέχεια επιλέγοντας και premium χαρακτηριστικά. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε ακολουθήστε το #mobileweek στα κοινωνικά δίκτυα.