Γιορτάζει τα 15 χρόνια πορείας στον κλάδο της τεχνολογίας και διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο “Get Ready for the New Era” στις 15/3 στο Πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ. Το event της SiEBEN θα φιλοξενήσει ομιλητές της αγοράς.

GetReady-NeaH SiEBEN γιορτάζοντας 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της τεχνολογίας, διοργανώνει την Πέμπτη 5 Μαρτίου εκδήλωση με τίτλο “Get Ready for the New Era”. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό κέντρο ΔΑΪΣ, με ώρα προσέλευσης τις 5.00μμ και θα φιλοξενήσει σημαντικούς ομιλητές-στελέχη της αγοράς που θα μοιραστούν την εμπειρία τους από την συνεργασία με τη SiEBEN και πως αυτή συνετέλεσε στην επιτυχημένη πορεία τους.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα πλαισιώσει, με guest παρουσία, ο Δημάρχος Τρικκαίων, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο Δήμος Τρικκαίων αποτελεί τον πιο hi-tech δήμο της χώρας και η πόλη έχει ξεχωρίσει για συνεχή έτη ανάμεσα στις 21 πιο έξυπνες πόλεις του κόσμου.

Στόχος της εκδήλωσης, πέρα από τον εορτασμό των 15 ετών, είναι να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις Go-to-market λύσεις που θα προετοιμάσουν τους ίδιους και τις εταιρίες τους ώστε να διακριθούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό προβάδισμα στα νέα δεδομένα της εποχής.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε IT Managers, Technology και Business Decision Makers καθώς και σε στελέχη εμπορικών τμημάτων.
Την εκδήλωση στηρίζουν ως χορηγοί οι εταιρίες Cisco, Ducati, Skinos Mastiha Spirit, Κρι-κρι, κτήμα Χατζημιχάλη και ως χορηγοί επικοινωνίας τα μέσα NetFax, Netweek, Biztech.gr, Tech Channel Partner.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στους συμμετέχοντες θα προσφερθούν μετά από κλήρωση ένα Cisco Meraki Access Point, προσφορά της Cisco, και 2 Apple iPads. Την εκδήλωση θα ακολουθήσει cocktail party με live μουσική.