Η πρώτη international κριτική του Cuby 7 της Crystal Audio είναι γεγονός! Το Trusted Reviews επαίνεσε μέσω άρθρου τις δυνατότητες του Cuby 7και για την τεχνολογία WiSound που κυριαρχεί στη νέα γενιά ηχείων της Crystal Audio.

Cuby_7Το Cuby 7 της Crystal Audio πήρε την πρώτη κριτική του στα Αγγλικά – από το εξαιρετικά επιδραστικό και διάσημο site Trusted Reviews. Πρόκειται για ένα επαινετικό κείμενο επαινετικό, τόσο για τις δυνατότητες και την απόδοση του Cuby 7, όσο και για την εντυπωσιακή, καινοτόμο τεχνολογία WiSound που βρίσκεται πίσω από την νέα γενιά ηχείων της Crystal Audio.

 

Μερικά αποσπάσματα από το άρθρο:

“Το Cuby 7 ανταποκρίνεται στις τολμηρές αξιώσεις των δημιουργών του με μια εκπληκτική απόδοση που ξαναγράφει το βιβλίο κανονισμών για ασύρματα ηχεία.”

“Ακόμα πιο εντυπωσιακά, η τεχνολογία WiSound εκπληρώνει την υπόσχεσή της για έναν τονικά σταθερό ήχο από οποιαδήποτε θέση ακρόασης. Περπατώντας γύρω στο δωμάτιο, στριμάροντας το Happy του Pharrell Williams από το Spotify, τα hi-hat και τα γκόσπελ χειροκροτήματα δεν χάνουν καθόλου από την καθαρότητα τους από οποιαδήποτε γωνία, ενώ και το funky μπάσο παραμένει ζωηρό και ευκίνητο. ”

“Ο ανοιχτός, επεκτατικός ήχος της τεχνολογίας WiSound, σε συνδυασμό με το βαθύ της μπάσο, δίνουν στη δράση μια αίσθηση κλίμακας που τα περισσότερα ηχεία Bluetooth αγωνίζονται να πετύχουν.”

“Πολυτελής ποιότητα κατασκευής, κομψή σχεδίαση, πρωτοποριακή τεχνολογία, εξαιρετική ποιότητα ήχου σε μουσική και ταινίες – το Cuby 7 διαθέτει όλα τα συστατικά ενός προϊόντος must-buy”.