Το e-table.gr η 1η πλατφόρμα για online κρατήσεις σε εστιατόρια, ξεκίνησε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για τους χρήστες του, ενώ ταυτόχρονα επεκτείνεται στον Βόλο. Ετοιμαστείτε για έξτρα πόντους και εκπτώσεις.

photo1Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, για κάθε κράτηση, κριτική ή κοινοποίηση στο facebook, το e-table ανταμείβει τους χρήστες με πόντους για να κερδίσουν επιπρόσθετη έκπτωση στα εστιατόρια, ανεξάρτητα από τις εκπτώσεις που ήδη αυτά προσφέρουν.
To e-table.gr ανακοίνωσε τα πρώτα εστιατόρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα στα οποία μπορεί ο χρήστης να αξιοποιήσει τους πόντους του.
Το πρόγραμμα επιβράβευσης θα τρέχει συνεχώς, με το e-table να αυξάνει συνεχώς την δυναμική του ως η πρώτη ολοκληρωμένη online πλατφόρμα κρατήσεων σε εστιατόρια: Πλέον, λειτουργεί και στον Βόλο αριθμώντας 900 εστιατόρια που συνεργάζονται μαζί του.
Ειδικότερα, με το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών αν κάποιος συγκεντρώσει 1000 πόντους κερδίζει 10 ευρώ επιπλέον έκπτωση ενώ με 2000 πόντους αφαιρούνται επιπλέον 25 ευρώ από τον τελικό του λογαριασμό. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει κάνει κράτηση με έκπτωση 30% σε ένα εστιατόριο και εξαργυρώνει ταυτόχρονα 2000 πόντους δηλαδή 25 ευρώ τότε για έναν λογαριασμό 60 ευρώ θα πληρώσει τελικά μόλις 17 ευρώ.

 

Σχετικά με το e-table.gr

 

Αποτελώντας την πρώτη στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένη πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων σε εστιατόρια, το e-table.gr αριθμεί πλέον 900 συμβεβλημένα εστιατόρια στη πλατφόρμα του. Λειτουργεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λάρισα, Αράχωβα, Ναύπλιο και πλέον και στον Βόλο.
Mέσω του e-table.gr, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν δωρεάν την κράτησή τους όλο το 24ωρο με άμεση επιβεβαίωση χωρίς πιστωτική κάρτα ή τηλεφωνική επικοινωνία για επιβεβαίωση της κράτησης.
Eπιπλέον, ο χρήστης μπορεί να εξασφαλίσει αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις.
Στο e-table.gr ο χρήστης μπορεί να ψάξει εστιατόρια βάση περιοχής, κουζίνας, στυλ/ύφος εστιατορίου (ταβέρνα, ρομαντικό, επαγγελματικό) αλλά και κόστους. Παράλληλα υπάρχει για κάθε εστιατόριο ένα εκτενές περιγραφικό προφίλ με φωτογραφίες αλλά και αξιολογήσεις από άλλους χρήστες που πιστοποιημένα το έχουν επισκεφτεί και δοκιμάσει την κουζίνα του.