Η TP-LINK φέρνει στην ελληνική αγορά ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες ευρυζωνικής πρόσβασης, ασύρματης συνδεσιμότητας και δικτύωσης για το οικιακό ή εταιρικό περιβάλλον.

tp-link logoΣτο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της εταιρείας ανήκουν τα νεότερα μοντέλα Archer D9 AC1900 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router και TL-WA860RE 300Mbps WiFi Range Extender με AC Passthrough. Bασισμένα στην τεχνολογία 802.11ac gigabit Wi-Fi, αποτελούν εξαιρετικές λύσεις για ταχύτατη, ευέλικτη και απλή στη χρήση, δικτύωση, τόσο για το οικιακό περιβάλλον όσο και για τα περιβάλλοντα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Τα νέα προϊόντα ασύρματης δικτύωσης της TP-LINK συνεχίζουν την παράδοση των συσκευών της εταιρείας και διακρίνονται για την κορυφαία τους απόδοση, την ευελιξία στη συνδεσμολογία και την παροχή πλούσιων τεχνικών χαρακτηριστικών. Ταυτόχρονα, η εγκατάσταση και χρήση παραμένουν εξαιρετικά απλές διαδικασίες για τον τελικό χρήστη, απαλλάσσοντάς τον από δυσνόητες και πολύπλοκες ρυθμίσεις παραμέτρων.


Archer D9 AC1900 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router – Κορυφαία επιλογή modem/router για επίτευξη συνδέσεων Gigabit και προηγμένης ασύρματης συνδεσιμότητας για απαιτητικές εφαρμογές όπως η ηλεκτρονική ψυχαγωγία


tplink1To TP-LINK Archer D9 AC1900 Wireless Dual Band Gigabit ADSL2+ Modem Router, προσφέρει ενσύρματη και ασύρματη δικτύωση και ενσωματώνει λειτουργίες wireless router και ADSL modem, μειώνοντας τις απαιτήσεις για ρυθμίσεις και εξοικονομώντας χώρο. Είναι ο ιδανικός δικτυακός κόμβος για το σπίτι ή το γραφείο.

 

Το TP-LINK Archer D9 απελευθερώνει την ταχύτητα και τις δυνατότητες της ευρυζωνικής σύνδεσης στο σπίτι, προσφέροντας ταχύτατη διασύνδεση μέχρι 1.9Gbps, κάτι που μέχρι πρότινος αποτελούσε προνόμιο των ενσύρματων συνδέσεων Gigabit Ethernet. Βασισμένο σε έναν γρήγορο διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, κεραίες dual-band και ενισχυτές σήματος υψηλής ισχύος, καλύπτει με Internet όλο το σπίτι και δίνει τη δυνατότητα για απρόσκοπτο online gaming και ασύρματη αναμετάδοση Ultra HD 4K video.


802.11ac – Η επόμενη γενιά του Wi-Fi

Το Archer D9 είναι εφοδιασμένο με την επόμενη γενιά του προτύπου Wi-Fi – 802.11ac, το οποίο προσφέρει απόλυτη συμβατότητα με το 802.11n, προσφέροντας όμως τριπλάσια ταχύτητα από τον προκάτοχό του. Με μεγαλύτερη ενεργειακή αποδοτικότητα και στιβαρή ασφάλεια, το 802.11ac αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να επιταχύνει κανείς το οικιακό δίκτυό του για πλούσια multimedia και για να επιλύσει προβλήματα συνωστισμού, λόγω πολλαπλών συνδεδεμένων ασύρματων συσκευών.


Λειτουργία Dual Band για ταχύτητα και αξιοπιστία

Το κλειδί στην υψηλή ποιότητα σύνδεσης που προσφέρει το Archer D9 είναι η λειτουργία dual band, η οποία του επιτρέπει να αντεπεξέρχεται στις αυξημένες απαιτήσεις bandwidth των προηγμένων ασύρματων συσκευών που χρησιμοποιούνται στο μοντέρνο σπίτι. Η ζώνη συχνοτήτων των 2,4GHz εκτρέπει πιο ελαφρύ όγκο δεδομένων και τα εμποδίζει να παρεμβληθούν στην υψηλή ζώνη συχνοτήτων των 5GHz που είναι πλέον κατάλληλη για εντατική χρήση, όπως HD video streaming ή online gaming.


Τεχνολογία Beamforming για κατευθυντικότητα στην κάλυψη του Wi-Fi

Το Archer D9 αξιοποιεί την τεχνολογία Διαμόρφωσης Δέσμης (beamforming), με την οποία αναγνωρίζει τις συνδεδεμένες συσκευές και κατευθύνει το σήμα αντίστοιχα βελτιώνοντας την απότελεσματικότητα και τη συνδεσιμότητα. Αυτή η λειτουργία καθίσταται δυνατή χάρη στις τρεις κεραίες που τροφοδοτούνται από υψηλής ισχύος ενισχυτή σήματος.


Θύρες USB 3.0 και USB 2.0 για άνετες μεταφορές

Με μια υπερταχεία θύρα USB 3.0 και μία USB 2.0, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση στον εκτυπωτή τους,στα αρχεία τους και στα media, είτε τοπικά, με συνδεδεμένες δικτυακές συσκευές, είτε εξ” αποστάσεως, χάρη στον ενσωματωμένο FTP server. Η θύρα USB 3.0 παρέχει έως και δεκαπλάσια ταχύτητα πρόσβασης σε σκληρούς δίσκους USB, απ” ότι οι συμβατικές συνδέσεις USB 2.0.


TP-LINK® TL-WA860RE 300Mbps WiFi Range Extender with AC Passthrough Ευέλικτο, υψηλής απόδοσης range extender, που επεκτείνει το εύρος και την ισχύ του σήματος του ασύρματου δικτύου στο σπίτι και στο γραφείο


TL-WA860REEU1.0-L1-234x300Το TP-LINK® TL-WA860RE είναι σχεδιασμένο για να επεκτείνει την κάλυψη και να βελτιώνει την ισχύ του σήματος του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου, εξαλείφοντας «νεκρές ζώνες». Με ταχύτητες της τάξης των 300Mbps, κουμπί Range Extender, λιλιπούτειο μέγεθος και δυνατότητα ανάρτησης στον τοίχο, η επέκταση του ασύρματου δικτύου γίνεται πιο εύκολη από ποτέ.

 

Range Extender στα 300Mbps

Το TP-LINK® TL-WA860RE λαμβάνει το σήμα του ασύρματου modem router, το ενισχύει και το επεκτείνει, αναμεταδίδοντάς το με ταχύτητες που μπορούν να φτάσουν τα 300Mbps, καλύπτοντας τις προδιαγραφές του προτύπου 802.11n. Παράλληλα εξαλείφει τις «νεκρές ζώνες» που προκαλούνται από ασθενές σήμα ή παρεμπόδιση από υλικά ή ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές. Είναι ιδανικό για απαιτητικές εφαρμογές ροής δεδομένων όπως η αναπαραγωγή HD video, μουσικής ή παιχνίδι online.


Τροφοδοσία και σύνδεση άλλων συσκευών

Η ενσωματωμένη πρίζα επιτρέπει τη σύνδεση άλλων ηλεκτρικών συσκευών ή πολύπριζου. Με αυτόν τον τρόπο, η τροφοδοσία του Range Extender δεν αλλάζει τίποτε στην προηγούμενη εγκατάσταση, αν δεν υπάρχει περισσευούμενη πρίζα. Επίσης, διαθέτοντας ακόμη μια θύρα Ethernet, επιτρέπει στο TL-WA860RE να λειτουργήσει ως ασύρματος προσαρμογέας, μετατρέποντας μια ενσύρματη συσκευή σε ασύρματη.


Ευέλικτη τοποθέτηση

Το λιλιπούτειο μέγεθος της συσκευής και η αναρτώμενη σχεδίασή της, την καθιστά εύκολη στην εγκατάσταση και ευέλικτη στην μετακίνηση. Επιπλέον, το TL-WA860RE προβλέπει τη δημιουργία πολλαπλών προφίλ, με τα οποία θυμάται τα ασύρματα δίκτυα με τα οποία είχε πραγματοποιήσει συνδέσεις στο παρελθόν κι έτσι δε χρειάζεται reset, όταν τη μεταφέρουμε και την συνδέουμε σε άλλο router.


Λειτουργία Plug and Play

Χωρίς να χρειάζεται νέα καλωδίωση, εντός της εμβέλειας του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου, οι χρήστες μπορούν εύκολα να επεκτείνουν τη δικτυακή κάλυψη, με το πάτημα του κουμπιού WPS, αρχικά, στο router τους και εν συνεχεία στο Range Extender στο TL-WA860RE, ή αντιστρόφως.


Ανώτερη ποιότητα κάλυψης

Με 2 μη αποσπώμενες κεραίες, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας τεχνολογία αναμετάδοσης, ο χρήστης έχει εξαιρετική κάλυψη WiFi και αξιοπιστία, οπουδήποτε κι αν συνδέεται εντός της οικίας.


Ethernet Bridge

Το TL-WA860RE διαθέτει, επιπλέον, θύρα Ethernet που επιτρέπει τη σύνδεση συσκευών που δεν έχουν τη δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης, όπως Blu-ray ή media players, κονσόλες, συσκευές DVR και Internet TV. Παράλληλα, η συσκευή συνεχίζει να επεκτείνει την κάλυψη του ασύρματου δικτύου.