Οι μεγάλοι τελικοί των Κυπέλλων μπάσκετ Ισπανίας & Ιταλίας μόνο στον OTE TV! Από τις 19 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2015, οι συνδρομητές θα απολαύσουν τέσσερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλές βραβευμένες ταινίες.

Ο Όλυμπος ΈπεσεΣπουδαία ποδοσφαιρικά ραντεβού από τα τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ από Barclays Premier League, Γιουβέντους-Αταλάντα και Ρόμα-Ελλάς Βερόνα από Serie A, Ρεάλ Μαδρίτης-Έλτσε και Μπαρτσελόνα-Μάλαγα από La Liga ή Πάντερμπορν-Μπάγερν Μονάχου από Bundesliga, μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα. Στο μπάσκετ, ξεχωρίζουν οι μεγάλοι τελικοί στα Κύπελλα Ισπανίας και Ιταλίας, που θα καλύψουν αυτό το Σαββατοκύριακο τα κανάλια OTE SPORT 3HD και OTE SPORT 5HD.
Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του κλειστοφοβικού θρίλερ “Snowpiercer” με τους Κρις Έβανς και Τίλντα Σουίντον, σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο Village Cinema, το blockbuster του Αντουάν Φούκουα “Ο Όλυμπος Έπεσε” με τον Τζέραλντ Μπάτλερ στο OTE CINEMA 1HD, αλλά και η συνέχεια του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 σε βραβευμένες ταινίες, με εξαιρετικές arthouse επιλογές σε πρώτη προβολή, όπως το Νορβηγικό “Στο Σκοτάδι” ή το υποψήφιο για Όσκαρ “Omar” από την Παλαιστίνη, αλλά και all time classics όπως το West Side Story ή πρόσφατες επιτυχίες σαν το Σώμα με Σώμα με την εξαιρετική ερμηνεία της Μαριόν Κοτιγιάρ.
Ζωντανά στο κόκκινο χαλί των 87ων βραβείων Όσκαρ μας μεταφέρει το κανάλι E! HD την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, ενώ η φοβερή ομάδα του Fashion Police αναλαμβάνει τον σχολιασμό των εμφανίσεων των σταρ.
Ξεχωρίζει επίσης η πρεμιέρα της νεάς σειράς του Travel Channel HD Made in America, όπου ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Τζορτζ Μοτζ αποκαλύπτει τα μυστικά των πιο διάσημων αμερικανικών προϊόντων.