Έχεις 3 ημέρες για να σώσεις τον κόσμο! Το διάσημο παιχνίδι 3DS The Legend of Zelda: Majora’s Mask κυκλοφορεί για τα Nintendo 3DS και μεταφέρει τους gamers στον κόσμο της δράσης και της επιστημονικής φαντασίας.

zelda-majoras-mask-3d-boxartTo The Legend of Zelda: Majora’s Mask το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία στις 27 Απριλίου 2000 για το Nintendo 64 αποτελεί τον 6ο τίτλο της σειράς των παιχνιδιών Zelda και τον 2ο με 3D γραφικά μετά το The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D. Στο Majora’s Mask ο Link έχει μόνο 72 ώρες για να εμποδίσει την σύγκρουση του φεγγαριού με την γη της Termina, ένα περιβάλλον διαφορετικό και πιο σκοτεινό από την Hyrule. To Τhe Legend of Zelda : Majora’s Mask ήταν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον Eiji Aonuma, καθώς η επιτυχία του αμέσως προγενέστερου The Legend of Zelda: Ocarina of Time το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 7 εκατομμύρια παγκοσμίως, ανέβασε ιδιαίτερα τον πήχη για τους δημιουργούς της σειράς.

H ιστορία του The Legend of Zelda: Majora’s Mask εκτυλίσσεται ακριβώς μετά από τα γεγονότα του Ocarina of Time. Έτσι o Link μετά την νίκη επί του Ganondorf ξεκινάει ένα μοναχικό ταξίδι μακριά από την αγαπημένη του Hyrule προς αναζήτηση ενός φίλου του από τα παλιά. Κατά την διάρκεια της περιπλάνησης του όμως μέσα από τα Lost Woods ο Skull Kid ο οποίος φοράει μία τρομακτική μάσκα, αφού ρίχνει από το άλογο τον Link του κλέβει την Ocarina of Time. Ο Link τότε δεν έχει άλλη επιλογή από το να κάνει τα πάντα ώστε να βρει το Skull Kid και να πάρει πίσω την Ocarina of Time.

Οι προκλήσεις όμως για τον ήρωα της Hyrule δεν σταματάνε εδώ καθώς γρήγορα θα καταλάβει πως μία αρχαία κατάρα είναι δεμένη στην παράξενη γη της Termina, καθώς το φεγγάρι παίρνοντας μία τρομακτική μορφή πλησιάζει όλο και περισσότερο με την σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη στο τέλος της 3ης ημέρας. O Link λοιπόν, έχει μόνο 3 ημέρες για να σώσει την Termina και τους ανθρώπους της από αυτή την τραγική μοίρα.

Κατά την διάρκεια αυτών των 3 ημερών θα κληθεί να αντιμετωπίσει δαιμόνιους εχθρούς, να περάσει μέσα από μυστικά μονοπάτια και να λύσει γρίφους που θα του επιτρέψουν να προχωρήσει. Μέσα από αυτή την περιπέτεια θα βρει συμμάχους οι οποίοι τον βοηθάνε να ανακαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά , ενώ οι διάφορες μάσκες τις οποίες χρησιμοποιεί του δίνουν μαγικές ικανότητες για να ολοκληρώσει τις αποστολές του.

Ο συγκεκριμένος τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2015 αποκλειστικά για το Nintendo 3DS παράλληλα με την κυκλοφορία του 3DS Monster Hunter 4 Ultimate και των New Nintendo 3DS και New Nintendo 3DS XL. Σύμφωνα με τον Eiji Aonuma, το 3DS The Legend of Zelda: Majora’s Mask το οποίο αποτελούσε διακαή πόθο για τους fans της Nintendo όλα αυτά τα χρόνια, θα περιέχει πρόσθετα boss battles και σίγουρα πιο ανεπτυγμένα γραφικά σε σχέση με τον πρωτότυπο τίτλο που είχε κυκλοφορήσει στο Nintendo 64.

Μαζί με το 3DS The Legend of Zelda: Majora’s Mask θα κυκλοφορήσει και μία special edition του παιχνιδιού η οποία περιέχει το αντίτυπο του παιχνιδιού, μία συλλεκτική καρφίτσα Majora’s Mask και ένα Poster 2 όψεων. Παράλληλα, από αύριο θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και το New Nintendo 3DS XL Majora’s Mask Edition Bundle το οποίο περιλαμβάνει το New Nintendo 3DS XL καλυμμένο με το εικονικό έμβλημα του The Legend of Zelda: Majora’s Mask και προεγκατεστημένο το ομώνυμο παιχνίδι.