Η Microsoft στηρίζει το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, χαρίζοντας δωρεάν λογισμικό στους νικητές του διαγωνισμού. Το βραβείο απευθύνεται σε επιχειρηματίες που οδηγούνται με βάση την καινοτομία, τη βιωσιμότητα και όχι μόνο!

Microsoft_ logoΗ Microsoft Hellas, πιστή στη δέσμευσή της να υποστηρίζει την τοπική κοινωνία και οικονομία, προσφέρει δωρεάν λογισμικό στους νικητές του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, θεσμού που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά. Το βραβείο απευθύνεται τόσο σε έμπειρους όσο και σε νέους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, των οποίων τα επιχειρηματικά σχέδια επιδεικνύουν καινοτομία, βιωσιμότητα, χρηματοοικονομική σύνεση και ρεαλισμό, στοχεύοντας στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν άτοκη χρηματοδότηση ύψους 700.000 ευρώ, καθώς και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης και συμβουλευτική καθοδήγηση από έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων. Αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι νεοφυείς επιχειρήσεις στην ανάπτυξη και την ευημερία της Ελλάδας, η Microsoft Hellas θα διαθέσει στις νικήτριες επιχειρήσεις λογισμικό προκειμένου να οργανωθούν και να υποστηρίξουν καλύτερα τη λειτουργία και την ανάπτυξή τους.

Το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας χρηματοδοτείται και διαχειρίζεται από τον Όμιλο Libra Group για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative), ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με σκοπό την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα. Στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν αίτηση άτομα ή ομάδες προσώπων, καθώς και υφιστάμενες ιδιωτικές – μη εισηγμένες – εταιρίες, οι οποίες ωστόσο είναι σε θέση να αποδείξουν ότι διαθέτουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα που δεν απορρέει από την βασική τους δραστηριότητα και δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί επαρκώς από ίδιους πόρους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για αιτήσεις στο Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hellenicaward.com. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων έχει οριστεί στις 4 Μαρτίου 2015. Τα ονόματα των φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις αρχές Μαΐου, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν και θα βραβευθούν στα τέλη Μαΐου.

Όπως δήλωσε ο Μάριος Ίσαρης, Marketing & Operations Director της Microsoft Hellas: «Είναι τιμή μας που μέσω ενός τόσο σημαντικού θεσμού όπως είναι αυτός του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας, μας δίνεται η δυνατότητα να υποστηρίξουμε και να ενισχύσουμε το έργο νεοφυών ελληνικών επιχειρήσεων. Προσφέροντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες της Microsoft, συμβάλλουμε στην καλύτερη ανάπτυξη και λειτουργία των επιχειρήσεων, ενθαρρύνοντας παράλληλα την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό».