Δύο νέες μηχανές μεγάλου zoom ανακοινώθηκαν από τη Nikon. Πρόκειται για την ευρυγώνια COOLPIX S9900 και τη λεπτή S7000, με δυνατότητα άμεσης κοινοποίησης φωτογραφιών που ξεχωρίζουνγια την υψηλή απόδοση τους!

coolpixΜε τη βοήθεια της φωτογραφικής μηχανής COOLPIX S9900 16 megapixel μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε εύκολα τη δική σας μοναδική σύνθεση. Η φωτογραφική μηχανή υψηλής απόδοσης σάς δίνει την ελευθερία να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας στο καδράρισμα χάρη στη μεγάλη πτυσσόμενη οθόνη LCD, ενώ το πανίσχυρο οπτικό zoom 30x με δυνατότητα επέκτασης σε Dynamic Fine Zoom 60x σάς επιτρέπει να αποτυπώνετε τις λεπτομέρειες και τη δράση από πολύ κοντινή απόσταση. Μέσω του ενσωματωμένου Wi-Fi και της τεχνολογίας NFC έχετε δυνατότητα άμεσης κοινοποίησης φωτογραφιών, ακουμπώντας απλά τη φωτογραφική μηχανή σε μια έξυπνη συσκευή, ενώ το ενσωματωμένο GPS/GLONASS/QZSS καταγράφει τις τοποθεσίες λήψης.

Εντοπίστε έως και 30 τοποθεσίες στον ενσωματωμένο παγκόσμιο χάρτη, τραβήξτε video Full HD (1.080/60p) ή δημιουργήστε εντυπωσιακά video χρονικής υστέρησης χωρίς κόπο, και μάλιστα, εντός της φωτογραφικής μηχανής. Με τον επιλογέα λειτουργιών η πρόσβαση στις λειτουργίες έκθεσης (P/S/A/M) είναι εύκολη και έτσι μπορείτε να δίνετε στις φωτογραφίες το δικό σας προσωπικό ύφος.

 

Με τη φωτογραφική μηχανή COOLPIX S7000 16 megapixel οι ξεχωριστές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους γίνονται ακόμη πιο μαγικές μέσα από τις κοντινές λήψεις. Η συγκεκριμένη λεπτή φωτογραφική μηχανή διαθέτει οπτικό zoom 20x το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 40x για να αποτυπώνετε όλη τη δράση, είτε συμβαίνει κοντά σας είτε μακριά σας.

Κοινοποιήστε εύκολα τις φωτογραφίες σας και μείνετε σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους σας χάρη στην υποστήριξη της τεχνολογίας NFC, η οποία σάς δίνει αυτή τη δυνατότητα απλά με το άγγιγμα της φωτογραφικής μηχανής σε μια έξυπνη συσκευή, ή με τη χρήση του ειδικού κουμπιού Wi-Fi. Τα video Full HD (1.080/60p) γίνονται πραγματικότητα με το απλό άγγιγμα ενός κουμπιού, τα video χρονικής υστέρησης δημιουργούνται εύκολα και οι τέλειες ταξιδιωτικές σκηνές λαμβάνονται χωρίς κόπο χάρη στην Εύκολη πανοραμική λήψη.

 

cool pixΑσυνήθιστες γωνίες, μοναδικές λεπτομέρειες
Η μεγάλη πτυσσόμενη οθόνη LCD 7,5 cm/3,0 in. της COOLPIX S9900 είναι μοναδική για δημιουργικό καδράρισμα. Έτσι, μπορείτε να κάνετε λήψεις πάνω από τα πλήθη σε εκδηλώσεις ή να προσαρμόζετε τη λήψη στο ύψος του θέματος για εντυπωσιακά πορτραίτα ζώων. Με το πανίσχυρο οπτικό zoom 30x, το οποίο επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 60x, ανοίγεται μπροστά σας ένας εντελώς νέος κόσμος λεπτομερειών που περιμένει να τον εξερευνήσετε και η ευκαιρία να αποτυπώνετε τη μακρινή δράση με ευκολία.

Η λεπτή COOLPIX S7000 είναι μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να μεταφερθεί παντού. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD 7,5 cm/3,0 in. η οποία απλοποιεί το καδράρισμα κάθε λήψης, ακόμη και σε έντονο ηλιακό φως ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το οπτικό zoom 20x επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 40x – ιδανικό τόσο για την αποτύπωση των εκφράσεων του προσώπου όσο και για την αποτύπωση της μακρινής δράσης.

 

Τραβήξτε φωτογραφίες γρήγορα, κοινοποιήστε τις άμεσα
Μην αφήνετε ούτε μια στιγμή ανεκμετάλλευτη με την COOLPIX S9900 αφού μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να μεταβείτε από τη λειτουργία φωτογραφίας σε σταθερά video Full HD (1.080/60p), ενώ με τον αισθητήρα AF υψηλής ταχύτητας επιτυγχάνετε γρήγορη αποτύπωση του θέματος. Ο επιλογέας εντολών σάς παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε βασικές ρυθμίσεις ενώ η κοινοποίηση είναι παιχνιδάκι με το ειδικό κουμπί Wi-Fi και την τεχνολογία NFC χάρη στην οποία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακουμπήσετε τη φωτογραφική μηχανή σε μια έξυπνη συσκευή.

coolpix s700Αφήστε τη φωτογραφική μηχανή COOLPIX S7000 να βελτιώσει αυτόματα τις ρυθμίσεις αντί για εσάς, με την Αυτόματη επιλογή σκηνής, κι έτσι θα είστε πανέτοιμοι να τραβήξετε μοναδικές φωτογραφίες στη στιγμή. Το ειδικό κουμπί εγγραφής video διευκολύνει τη βιντεοσκόπηση σταθερών video Full HD μόλις ξεκινά η δράση, ενώ η κοινοποίηση φωτογραφιών γίνεται άμεσα με το κουμπί Wi-Fi ενός πατήματος και τη βοήθεια της τεχνολογίας NFC.

 

Καθημερινές στιγμές, ταξίδια στον κόσμο
Με αρκετά μικρό μέγεθος ώστε να αποτελεί τη φωτογραφική μηχανή της προτίμησής σας για την αποτύπωση των καθημερινών στιγμών, η COOLPIX S9900 είναι έτοιμη να καταγράψει τις λήψεις σας καθώς ταξιδεύετε, όπου κι αν βρίσκεστε. Το ενσωματωμένο GPS/GLONASS/QZSS καταγράφει τα λεπτομερή δεδομένα γεωγραφικού μήκους και πλάτους με ακρίβεια, και έχει δυνατότητα αποθήκευσης έως και 30 τοποθεσιών στον ενσωματωμένο Παγκόσμιο χάρτη, έτσι ώστε να έχετε οπτική εγγραφή της τοποθεσίας όπου τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Λεπτή, ελαφριά και κομψή, η COOLPIX S7000 «δένει» εύκολα με τον τρόπο ζωής σας! Η καταπληκτική ποιότητα των πορτραίτων είναι εγγυημένη χάρη στη σειρά εφέ της λειτουργίας Έξυπνου πορτραίτου που μπορούν να εφαρμοστούν κατά τη λήψη, συμπεριλαμβανομένης της Απαλότητας δέρματος. Όταν ταξιδεύετε, τα μοναδικά σκηνικά αποκαλύπτονται σε όλο τους το μεγαλείο με την Εύκολη πανοραμική λήψη, δημιουργώντας φανταστικές πανοραμικές λήψεις με την απλή κλίση της φωτογραφικής μηχανής κατακόρυφα ή την οριζόντια πανοραμική λήψη.