Το πρωτάθλημα του Call of Duty “ανοίγει” για το κοινό, με τους ερασιτέχνες gamers να αγοράζουν εισιτήρια για να παρακολουθήσουν live το γεγονός από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου στο Λος Άντζελες. Έπαθλο… τα 1 εκατομμύριο δολάρια.

call of dutyΓια πρώτη φορά, το πρωτάθλημα του Call of Duty “ανοίγει” τις πόρτες του για το κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν live τους επαγγελματίες gamers. Οι παίκτες θα ανταγωνιστούν για το χρηματικό έπαθλο των 1 εκατ. δολαρίων από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου στο Λος Άντζελες.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση από τις 17 Φεβρουαρίου μέσα από το site MLG. Παράλληλα, είναι σε θέσηνα επιλέξουν το πακέτο των 100 δολαρίων που περιλαμβάνει τα εξής: το Call of Duty:Advanced Warfare Ascendence DLC pack, ένα φούτερ COD Championship, ένα custom toke pack και ένα VIP pass για το 3ημερο event.
Ωστόσο, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν το πακέτο των 50 δολ. που προσφέρει: το ίδιο DLC pack, gadgets, custom token pack και θέση για τις τρεις μέρες του τουρνουά σε μη αριθμημένα καθίσματα
Αξίζει να αναφερθεί ότι η Activision γιόρτασε την eSport μορφή του Call of Duty μέσα από ένα Championship Premium Personalization Pack που περιέχει: νέα exoskeleton, helmet, weapon camo, τρία reticles, μια calling card και ένα emblem layer..

 

Δείτε το trailer του pack: