Φωτογραφίστε βαθιά μέσα στη θάλασσα και ψηλά στα βουνά με τις δυο νέες αδιάβροχες και ανθεκτικές φωτογραφικές μηχανές Coolpix. Σε κάθε περιπέτεια βγάλτε καταπληκτικές φωτογραφίες και video Full HD.

coolpix 1Η Nikon ανακοίνωσε δύο νέες προσθήκες στη σειρά αδιάβροχων φωτογραφικών μηχανών: την COOLPIX AW130 που είναι φτιαγμένη για περιπέτειες και την COOLPIX S33 που πάει παντού. Τώρα μπορείτε πολύ εύκολα να αποτυπώσετε σε καταπληκτικές φωτογραφίες και σε video Full HD τις υπαίθριες εξερευνήσεις σας και τις στιγμές διασκέδασης υπό το φως του ήλιου.

H COOLPIX AW130 με 16 megapixel ταιριάζει άψογα στο δραστήριο τρόπο ζωής σας. Σας ακολουθεί όπου κι αν πάτε, όπως σε βάθος 30 μέτρων κάτω από το νερό1, που ισοδυναμεί με πιστοποίηση κατάδυσης Advanced Open Water, και, επιπλέον, είναι ανθεκτική στο ψύχος έως -10 oC, ανθεκτική στη σκόνη και στις πτώσεις από ύψος έως 2 μέτρα. Ακόμα, διαθέτει υποστήριξη NFC και ενσωματωμένο Wi-Fi, ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε στη στιγμή τις εικόνες σας απλώς και μόνο ακουμπώντας την σε μια έξυπνη συσκευή με δυνατότητα NFC ή χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί Wi-Fi.

Ο φωτεινός, ευρυγώνιος φακός 24 mm f/2.8 είναι ιδανικός για υποβρύχιες λήψεις ή λήψεις νυχτερινού τοπίου, ενώ το γρήγορο οπτικό zoom 5x διευκολύνει τις κοντινές λήψεις στη στεριά ή στο νερό και μπορεί να επεκταθεί σε Dynamic Fine Zoom 10x. Όλη η δράση μπορεί να αποτυπωθεί σε πανέμορφα και σταερά video Full HD (1.080/60i) με στερεοφωνικό ήχο και ελάχιστο θάμπωμα, χάρη στη λειτουργία απόσβεσης κραδασμών (VR) υψηλής απόδοσης που αντισταθμίζει το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής σε σκηνές δράσης ακόμα και κατά τη λειτουργία zoom.

Η δυνατότητα δορυφορικού εντοπισμού με ενσωματωμένη υποστήριξη GPS/GLONASS/QZSS βοηθά στην καταγραφή των ταξιδιωτικών σας διαδρομών και προσθέτει τις τοποθεσίες λήψης στις φωτογραφίες σας γρηγορότερα και με πιο ακριβή δεδομένα γεωγραφικού μήκους και πλάτους. Μπορούν να αποθηκευτούν έως 30 τοποθεσίες στον ενσωματωμένο Παγκόσμιο Χάρτη, ενώ υπάρχει δυνατότητα εισαγωγής δεδομένων ύψους ή βάθους.

s33_01_02Η COOLPIX S33 με 13 megapixel απαθανατίζει τις στιγμές των διακοπών και της καθημερινότητάς σας για να σας μείνουν αξέχαστες. Είναι εξαιρετικά ανθεκτική, εύχρηστη και ανταποκρίνεται με άνεση ακόμα και στα πιο περιπετειώδη ταξιδιωτικά σας σχέδια. Κολυμπήστε με αυτήν σε βάθος μέχρι 10 μέτρα1 ή αξιοποιήστε τη λειτουργία υποβρύχιας λήψης προσώπου για εντοπισμό προσώπων χωρίς να χρειαστεί να μπείτε καθόλου κάτω από το νερό. Είναι ανθεκτική στις πτώσεις από ύψος έως 1,5 μέτρα, ανθεκτική στο ψύχος έως -10 oC και ανθεκτική στη σκόνη, ώστε να αντεπεξέρχεται σε κάθε πρόκληση.

Τραβήξτε οικογενειακά video ή γιορτινά video με φίλους σε ανάλυση Full HD με το άγγιγμα ενός κουμπιού και φέρτε τη δράση πιο κοντά χάρη στο φακό με οπτικό zoom 3x, που επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 6x. Χάρη στα μενού για ενήλικες και παιδιά η φωτογραφική μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλη την οικογένεια – δεν χρειάζεται πλέον να αγοράσετε ξεχωριστή φωτογραφική μηχανή για τα παιδιά. Οι λειτουργίες σκηνής σάς βοηθούν να ορίσετε τις καλύτερες ρυθμίσεις, απλά με την επιλογή μιας συνθήκης λήψης, ενώ το ενσωματωμένο AF εύρεσης στόχου εντοπίζει γρήγορα και με ακρίβεια το θέμα σας εξασφαλίζοντας πάντα ευκρινείς και καθαρές λήψεις. Η φωτογραφική μηχανή διατίθεται σε πολλά φωτεινά χρώματα που την κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστική.

 

Όλη η δράση, παντού
1000-AW130_front_1423650367Η COOLPIX AW130 είναι η φωτογραφική μηχανή για αυτούς που ζουν τη ζωή τους στα όρια. Είναι το ίδιο αξιόπιστη και εύχρηστη είτε την χρησιμοποιείτε για υποβρύχιες λήψεις – έως 30 μέτρα – είτε την χρησιμοποιείτε σε μεγάλο υψόμετρο με ακραίες θερμοκρασίες της τάξης των -10 oC. Το κουμπί απόκρισης ελέγχου κίνησης καθιστά εύκολη την πρόσβαση σε βασικές ρυθμίσεις με το κούνημα της φωτογραφικής μηχανής, ενώ η απόσβεση κραδασμών (VR) υψηλής απόδοσης επιτυγχάνει ευκρινείς εικόνες και σταθερά video όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες λήψης. Είναι ιδανική για ανθρώπους με δραστήριο τρόπο ζωής, καθώς είναι ανθεκτική στη σκόνη και σε πτώσεις από ύψος έως και 2 μέτρα, αλλά αποτελεί και την καλύτερη επιλογή για χρήση στην πόλη χάρη στο φωτεινό χρώμα και την υπέροχη σχεδίασή της.

Το νερό αποτελεί το φυσικό περιβάλλον της COOLPIX S33 είτε πρόκειται για το νερό της πισίνας είτε για το νερό του απέραντου γαλάζιου. Καταδυθείτε με αυτήν σε βάθος μέχρι 10 μέτρα και τραβήξτε φωτογραφίες ακόμα και χωρίς να μπείτε στο νερό, με τη λειτουργία υποβρύχιας λήψης προσώπου. Μπορείτε να ταξιδέψετε σε οποιονδήποτε προορισμό, αφού είναι ανθεκτική στη σκόνη, σε πτώσεις από ύψος έως 1,5 μέτρα και στο ψύχος έως -10 oC. Μπορείτε όμως να την χρησιμοποιείτε άνετα και για τις οικογενειακές σας στιγμές.

 

Εύκολος χειρισμός, εξαιρετικές εικόνες
Είναι εύκολο να διατηρήσετε επαφή με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου κι αν βρίσκεστε, με την COOLPIX AW130. Χρησιμοποιήστε το ειδικό κουμπί Wi-Fi ή ακουμπήστε τη φωτογραφική μηχανή σε μια συσκευή με δυνατότητα NFC για άμεση αποστολή αρχείων. Ο αισθητήρας εικόνας 16 megapixel και ο φωτεινός ευρυγώνιος φακός 24 mm f/2.8 με οπτικό zoom 5x, που επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 10x, εγγυώνται μοναδική ποιότητα εικόνας. Τραβήξτε εξαιρετικά ευκρινή video Full HD με το άγγιγμα ενός κουμπιού και δημιουργήστε, πανεύκολα, εντυπωσιακά video χρονικής υστέρησης διάρκειας 10 δευτερολέπτων. Καδράρετε με ευκολία φωτογραφίες και video στη μεγάλη οθόνη OLED 7,5 cm/3,0 in. 921k-dot, η οποία προσφέρει άριστη ορατότητα κάτω από το άμεσο ηλιακό φως ή το νερό.

Ακόμα και οι μικροί σε ηλικία ή οι άπειροι στη φωτογράφιση μπορούν να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες, αφού οι καμπύλες της COOLPIX S33 είναι σχεδιασμένες για να χωράνε άνετα στα χέρια όλων των ηλικιών. Τα μενού για ενήλικες και παιδιά καθιστούν εύκολη τη λειτουργία της, ενώ οι λειτουργίες σκηνής προτείνουν τις βέλτιστες ρυθμίσεις για κάθε τύπο λήψης. Ο φακός με οπτικό zoom 3x, που επεκτείνεται σε Dynamic Fine Zoom 6x, σας επιτρέπει να αποτυπώσετε υπέροχες εκφράσεις προσώπου, ενώ μπορείτε να τραβήξετε video με το άγγιγμα ενός κουμπιού. Η μετάβαση από τη λειτουργία φωτογράφισης στη λειτουργία video Full HD είναι πολύ απλή.