Η LG ξεκινά τη διάθεση του Gaming Monitor 24GM77 στην Ελλάδα, προσφέροντας μία συναρπαστική εμπειρία στους gamers των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Με υψηλό refresh rate μειώνει το θάμπωμα κατά την κίνηση.

LG Gaming Monitor 24GM77 _Blck StabilizerΗ LG Electronics ξεκινά τη διάθεση του νέου Gaming Monitor 24GM77 στην Ελλάδα, προσφέροντας μία συναρπαστική εμπειρία στους gamers των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Με τον υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης οθόνης (refresh rate) και λειτουργία Motion 240 προσφέρει ακόμα ταχύτερο χρόνο απόκρισης που ελαχιστοποιεί το θάμπωμα κατά την κίνηση, καθιστώντας το ιδανικό για έμπειρους αλλά και αρχάριους gamers.

Το νέο monitor 24GM77 διαθέτει πάνελ ανάλυσης Full HD (1920 x 1080) και refresh rate στα 144Hz, ώστε οι παίκτες να απολαμβάνουν κίνηση χωρίς σκιές και άψογη αποτύπωση της λεπτομέρειας, για σταθερή ροή των παιχνιδιών. Η λειτουργία Motion 240 ελαχιστοποιεί το χρόνο απόκρισης της οθόνης σε λιγότερο από 1ms, για πιο ομαλή και ρεαλιστική κίνηση ακόμη και κατά τη διάρκεια των πιο έντονων σκηνών δράσης. Επιπλέον, χάρη στη λειτουργία Dynamic Action Sync (DAS), μειώνεται δραστικά η χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), επιτρέποντας στους gamers να ανταποκρίνονται ακόμα πιο γρήγορα στη δράση της οθόνης.

Ακόμα, η λειτουργία Black Stabilizer σταθεροποιεί το μαύρο της οθόνης, αυξάνοντας ταυτόχρονα τη φωτεινότητα και επομένως την ορατότητα στις πιο σκοτεινές σκηνές, έτσι ώστε οι παίκτες να βλέπουν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες και να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για τυχόν «επιθέσεις» από τους αντιπάλους.

LG Gaming Monitor 24GM77 _Flexibility in adjustmentΤο νέο LG 24GM77 διαθέτει ενσωματωμένο Game Pad στο κάτω μέρος της οθόνης με πέντε πλήκτρα και ένα joystick, για τη βελτιστοποίηση της εικόνας ανάλογα με το είδος του παιχνιδιού, ώστε να μπορούν οι παίκτες να απολαμβάνουν τα παιχνίδια ακόμα πιο άνετα. Το Game Pad προσφέρει λειτουργία παιχνιδιού ‘Game Mode’ με 3 επιλογές για τις ρυθμίσεις του κάθε παίκτη, καθώς και 2 FPS και RTS με προκαθορισμένες ρυθμίσεις που μπορούν εύκολα να οριστούν, αυξάνοντας έτσι και τις πιθανότητες νίκης. Τέλος, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη εργονομική άνεση για τους χρήστες, το νέο gaming monitor της LG διαθέτει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της οθόνης, αλλά και περιστροφής της ή κλίσης της ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παίκτη, παρέχοντας υψηλά επίπεδα άνεσης και ευελιξίας.

«Το νέο Gaming Monitor 24GM77 της LG είναι ειδικά σχεδιασμένο τόσο για τους πιστούς και έμπειρους gamers, όσο και για αρχάριους παίκτες που αναζητούν μία αξιόπιστη συσκευή προηγμένης τεχνολογίας που να προσφέρει μια μοναδική gaming εμπειρία υψηλής ποιότητας. Με μια σειρά από εξαιρετικά λειτουργικά χαρακτηριστικά, το νέο gaming monitor της LG αποτελεί την ιδανική επιλογή», δήλωσε ο κ Ζαφείρης Ψαραδέλλης ΙSP Sales Director, LG Electronics Hellas.