Gadgets που θα αγαπήσετε και που έχουν να πουν πολλά περισσότερα στο άλλο σας μισό… από ό,τι ένα κουτί σοκολατάκια! Ρίξτε μια ματιά στα πιο “γιορτινά” δώρα της Sony, ειδικά εάν λατρεύετε τα πρωτότυπα gadgets.

sony ακουστικάΈχουν μείνει λίγες μόλις μέρες για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και αν ψάχνετε ακόμα ιδέες για τον σύντροφό σας, που αγαπάει τα gadget, τότε η Sony έχει να σας κάνει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις.

 

Για λάτρεις των σπορ
Είτε αθλείστε μαζί, είτε όχι, η καλή μουσική σάς χαρίζει επιπλέον ενέργεια. Από το δρόμο και το γυμναστήριο μέχρι την πισίνα, το αδιάβροχο (μέχρι και 2 μέτρα) MP3 player Walkman NWZ-WS613 θα σας ακολουθήσει πιστά. Με σύνδεση one touch NFC και Bluetooth® μπορείτε να επικεντρωθείτε μόνο στη γυμναστική σας. Διαθέτει μνήμη με χωρητικότητα 4GB (περίπου 1000 τραγούδια) και μπαταρία που διαρκεί μέχρι 8 ώρες για να μπορείτε να ολοκληρώσετε μέχρι και τρίαθλο, απολαμβάνοντας τη μουσική σας. Βρείτε εύκολα τα κομμάτια που θέλετε με το αδιάβροχο δακτυλίδι-τηλεχειριστήριο. Ναι, είναι δακτυλίδι, αλλά αν δεν είστε έτοιμοι για επίσημη πρόταση, κανείς δεν θα το παρεξηγήσει.

 

Για λάτρεις της μουσικής
sony2Δείξτε τι νιώθετε μέσα από τη μουσική. Το Walkman NWZ-A15 είναι κομψό και μοντέρνο, και συμβατό με ήχο υψηλής ανάλυσης για να βιώσετε τη μαγεία της μουσικής σε όλες τις αποχρώσεις της, με ενσωματωμένη μνήμη 16 GB και ψηφιακό ενισχυτή S-Master™ HX για την καθαρότερη ποιότητα ήχου. Διαθέτει τεχνολογία μετατροπής DSEE HX™, η οποία συμβάλει στην αποκατάσταση της ποιότητας των συμπιεσμένων αρχείων. Θυμάστε τις κασέτες που γράφαμε παλιά; Και τώρα μπορείτε να το κάνετε, αλλά θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό, γιατί μπορείτε να φορτώσετε τα αγαπημένα σας ρομαντικά τραγούδια σε αυτήν τη συσκευή και να την χαρίσετε στον αγαπημένο σας.


 


Για λάτρεις του ήχου
Η μέρα των ερωτευμένων είναι για να την περάσετε μαζί, όμως, όλοι δικαιούνται λίγο χρόνο απομονωμένοι από τον έξω κόσμο. Μόνο εσείς και ο ήχος.
Τα extra bass ακουστικά MDR-XB450AP διπλώνουν και οι κάψες τους περιστρέφονται για να τα παίρνετε μαζί στα ταξίδια σας. Μπορείτε ακόμα να πραγματοποιείτε hands free κλήσεις με το in-line τηλεχειριστήριο, όσο απολαμβάνετε τη μουσική σας. Διατίθενται σε μαύρο, λευκό και μπλε.

Τα ακουστικά MDR-ZX750BN είναι κομψά και προσφέρουν ασύρματη ακρόαση μέσω της σύνδεσης Bluetooth®. Αυτά τα ακουστικά συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την ηχομόνωση, για εξάλειψη του θορύβου, και τις πρακτικές επιλογές διασύνδεσης. Χάρη στη σύνδεση με Bluetooth, μπορείτε να ακούτε μουσική από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, χωρίς καλώδια.

Τα φορητά ασύρματα ηχεία SRS-X2 και SRS-X3 είναι ιδανικά για να ακούτε μουσική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χάρη στο μικρό και ελαφρύ σχεδιασμό τους. Απολαύστε έντονο και δυνατό ήχο με την τεχνολογία ClearAudio, εύκολα, μέσω της σύνδεσης Bluetooth® από το τηλέφωνο ή το tablet σας. Χάρη στο NFC μπορείτε ακόμα και να απαντάτε σε κλήσεις.

 

Για τους λάτρεις της φωτογραφίας
sony4Κρατείστε για πάντα τις ρομαντικές στιγμές που περνάτε μαζί. Είτε κάνετε πεζοπορία ή πατινάζ, είτε τρώτε έξω, η φωτογραφική μηχανή της Sony θα σας συντροφεύει παντού.
Η mirorless φωτογραφική μηχανή A5000 με εναλλάξιμους φακούς διαθέτει αισθητήρα Exmor™ APS HD CMOS με 20,1 ενεργά megapixels και επεξεργαστή εικόνας BIONZ X. Η LCD οθόνη της περιστρέφεται κατά 180° για να βγάζετε selfies και να έχετε τέλειες λήψεις ακόμα και σε απόσταση μισού μέτρου. Χάρη στο ενσωματωμένο Wi-Fi και τη σύνδεση NFC είναι τόσο εύκολο να μοιράζεστε φωτογραφίες μέσω των κινητών σας συσκευών.

 

Η compact φωτογραφική μηχανή Cyber-shot HX60 διαθέτει πολλές τεχνολογίες ακριβείας, οπτικό ζουμ 30x, αισθητήρα Exmor R™ CMOS, 20,4 megapixels και επεξεργαστή εικόνας BIONZ X για να αποτυπώνετε λεπτομέρειες σε μακρινές λήψεις και κοντινά πλάνα με την καλύτερη ποιότητα. Ενσωματώνει, επίσης, σύστημα σταθεροποίησης εικόνας, GPS και Wi-Fi για να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο άμεσα, από το smartphone σας.

 

Για τους λάτρεις της περιπέτειας
sony5Είναι δραστήριος τύπος; Τότε, καταπλήξτε το ταίρι σας με μια Action Cam της Sony. Η Action Cam Mini HDR-AZ1VR πάει παντού μαζί σας με τη σύνδεση Wi-Fi και το μικρό της μέγεθος (με βάρος μόλις 63 γρ.), ενώ είναι ανθεκτική στη βροχή και το χιόνι. Διαθέτει αισθητήρα CMOS Exmor™ R, με 11,9 ενεργά megapixel και φακό ZEISS Tessar με ευρεία γωνία που φτάνει τις 170°. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Advanced SteadyShot αντισταθμίζει διάφορα είδη θολώματος και διασφαλίζει πεντακάθαρες εικόνες. Το τηλεχειριστήριο Live-View Remote σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε τη συσκευή σας εύκολα, από τον καρπό σας. Διαλέξτε όποιο από τα τρία χρώματα, λευκό, μπλε και μωβ, ταιριάζει με το στυλ σας.