Μήπως αναζητάτε δωρεάν Office apps στο Android tablet σας; Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα Office apps -Word, Excel και PowerPoint- επιστρέφουν χωρίς… κόστος, με απώτερο σκοπό να αυξήσει τους χρήστες του λογισμικού της.

microsoft officeΧωρίς κόστος θα μπορούν να κατεβάζουν τα Office apps όσοι έχουν tablet με λειτουργικό Android, καθώς η Microsoft έχει ως στόχο να αυξήσει τους χρήστες του λογισμικού της. Με άλλα λόγια, εάν χρειάζεστε Word, Excel και PowerPoint στο tablet σας, είστε σε θέση να τα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν.

Ωστόσο, πέρα από τα Office, ανακοίνωση της Microsoft φέρνει στο φως ότι το Outlook θα “τρέχει” από εδώ και πέρα ως μεμονωμένη εφαρμογή σε κάθε συσκευή της Apple, ώστε να μπορεί κάθε χρήστης να τσεκάρει τα email του μέσω iPhone ή iPad με μεγαλύτερη ευκολία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, τα Word, Excel, PowerPoint κατέκτησαν πάνω από 80 εκατ. χρήστες Apple συσκευών μέχρι τον προηγούμενο Μάρτιο. Βέβαια, οι εφαρμογές Office, που επέτρεπαν μόνο την ανάγνωση και όχι την επεξεργασία εγγράφων, είχαν δεχθεί μόνο 250.000 downloads.
Τέλος, ενα ακόμα «ατού» του app του Outlook θα είναι ότι θα αφήνει το χρήστη να συνδέει το ημερολόγιο του iPhone του με τα notification στο email και να επεξεργάζεται τα συνημμένα αρχεία. Στα Windows 10, όπως είναι φυσικό, τα Office apps θα αποτελούν μια από τις προεγκαταστημένες εφαρμογές.