Τα συστήματα μεγάλου πλάτους της Canon κατακτούν βραβεία Pick & Outstanding Achievement από τον Οργανισμό BLI, τα οποία αναδεικνύουν προϊόντα ή δυνατότητες που ξεχωρίζουν σε τομείς όπως η καινοτομία, η ενεργειακή αποδοτικότητα ή η αξία.

bli_award_imageH Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print προϊόντων Canon στην Ελλάδα ανακοινώνει την κατάκτηση των διακρίσεων Pick & Outstanding Achievement από τον οργανισμό Buyers Laboratory LLC (BLI), τον κορυφαίο ανεξάρτητο φορέα του κλάδου απεικόνισης και παραγωγής εγγράφων, για τα συστήματα μεγάλου πλάτους της Canon.
Τα αναγνωρισμένου κύρους βραβεία BLI αναδεικνύουν τα καλύτερα στην κλάση τους συστήματα σε κάθε κατηγορία, βάσει των επιδόσεών τους στις σχολαστικές εργαστηριακές δοκιμές του BLI. Τα βραβεία Outstanding Achievement αναδεικνύουν προϊόντα ή δυνατότητες που ξεχωρίζουν σε τομείς όπως η καινοτομία, η ενεργειακή αποδοτικότητα ή η αξία.

 

Οι νικητές των βραβείων Pick και Outstanding Achievement στην κατηγορία Μεγάλου Πλάτους για το 2015 είναι:

 

Outstanding 24″ Colour Wide Format Technical Printer (εξαιρετικός έγχρωμος εκτυπωτής 24″, μεγάλου πλάτους, για τεχνικές εφαρμογές)
-Outstanding 36″ Colour Wide Format Technical Printer (εξαιρετικός έγχρωμος εκτυπωτής 36″, μεγάλου πλάτους, για τεχνικές εφαρμογές)
Outstanding 36″ Colour Wide Format Technical MFP (εξαιρετικό έγχρωμο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών 36″, μεγάλου πλάτους, για τεχνικές εφαρμογές)

 

Τα Μοντέλα της Canon Προσφέρουν Νέα Επίπεδα Παραγωγικότητας στους Τομείς CAD και Επαγγελματικών Τεχνικών Εφαρμογών
Σε συνέχεια των περσινών διακρίσεων για τα μοντέλα που απευθύνονται στην αγορά των γραφικών τεχνών, εφέτος η Canon συνεχίζει τις επιτυχίες με βραβεία Pick για τρία από τα μοντέλα μεγάλου πλάτους για τεχνικές εφαρμογές. Και τα τρία αυτά μοντέλα της Canon επέδειξαν άψογη αξιοπιστία, εξαιρετική παραγωγικότητα και πολύ καλή ποιότητα εικόνας.
“Είτε εκτυπώνουν μία σελίδα, είτε αρχεία πολλών σελίδων, είτε πολλά τεχνικά έγγραφα διαφορετικών μορφών το ένα μετά το άλλο, όλα αυτά τα συστήματα imagePROGRAF ξεπέρασαν τον ανταγωνισμό στην ταχύτητα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, με μεγάλη διαφορά” δήλωσε ο κος David Sweetnam, επικεφαλής των Υπηρεσιών Έρευνας και Εργαστηριακών Δοκιμών για την Ευρώπη του BLI. Η μοναδική υποδεξαμενή μελανιού της Canon δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην παραγωγικότητα, επιτρέποντας άμεση αντικατάσταση των δεξαμενών μελανιού χωρίς διακοπή των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η ευκολία χρήσης αποτελεί ένα ακόμη ισχυρό σημείο των συστημάτων μεγάλου πλάτους της Canon. Η μεγάλη οθόνη αφής 22″ του iPF785 MFP M40, σε συνδυασμό με το λογισμικό SmartWorks MFP, αυξάνει κατακόρυφα την ευχρηστία κατά τη σάρωση, την αντιγραφή και την εκτύπωση, αλλά ακόμη και τα μικρότερα πάνελ των εκτυπωτών iPF680/685 και iPF780/785 παρέχουν γρήγορη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες και εργασίες.
“Η Canon εργάζεται εντατικά με στόχο να κάνει τη σειρά εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους imagePROGRAF την πιο ποιοτική και αξιόπιστη στην αγορά” δήλωσε ο κος Yuichi Miyano, διευθυντής του τομέα Εκτυπώσεων Μεγάλου Πλάτους της Canon Europe. “Οι λεπτομέρειες των εκθέσεων του BLI είναι πολύ σημαντικές για εμάς, καθώς δείχνουν πού επιτυγχάνει τους στόχους της η Canon, αλλά και τους τομείς στους οποίους τα συστήματά μας θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Η απονομή βραβείων Pick από τον οργανισμό BLI σε τρία από τα συστήματά μας αποτελεί απόδειξη της δέσμευσής μας και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να επενδύουμε ώστε να διασφαλίσουμε τη συνέχεια των επιτυχιών μας στο μέλλον.”