H LEXIS Πληροφορική, επίσημος αντιπρόσωπος, διανομέας και service center των προϊόντων της Eaton στην Ελλάδα, πιστοποιήθηκε πρόσφατα και για την επισκευή των νέων σειρών UPS 93Ε και 93PM.

lexis_logoΗ σειρά UPS 93PM της EATON είναι τεχνολογίας On-line διπλής μετατροπής που συνδυάζει αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, κάθετη και οριζόντια επεκτασιμότητα και μοναδικό σχεδιασμό. Έχει σχεδιαστεί για την κάλυψη αναγκών στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένου virtualised και cloud data centers, και γενικά σε πολύ κρίσιμες εφαρμογές όπου η αξιοπιστία και διαθεσιμότητα είναι ανάγκη υψίστης σημασίας.

 

Μερικά από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς 936PM μπορούν να συνοψιστούν ως παρακάτω:

Διαθέτει συντελεστή ισχύος 1,0, είναι τύπου modular design, καλύπτει ισχύ από 30kW έως 200kW και προσφέρει κορυφαία επίπεδα ενεργειακής απόδοσης που συνεπάγεται χαμηλές καταναλώσεις ρεύματος ήτοι πολύ χαμηλό κόστος χρήσης.
Διαθέτει πολύ μικρό αποτύπωμα (foot print), μόλις 0.5m2 για όλη την γκάμα, πράγμα που διευκολύνει στην εγκατάστασή του σε Data centers, και γενικά σε χώρους με πολύ περιορισμένες διαστάσεις. Στη λειτουργία διπλής μετατροπής, τα UPS της σειράς 93PM της EATON, αποδίδουν έως και 96,7 % ενώ με το καινοτόμο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας (ESS technology), προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες του ηλεκτρικού δικτύου αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα τους μέχρι και στο 99% καθώς και σε αύξηση του μέσου χρόνου ζωής των βασικών εξαρτημάτων όπως, rectifier, inverter αλλά και ανεμιστήρες.
Διαθέτουν οθόνη υγρών κρυστάλλων νέας γενιάς με πληθώρα πληροφοριών για τη μέτρηση όλων των ηλεκτρικών μεγεθών αλλά και τη τήρηση αρχείου με όλα τα συμβάντα.

Η νέα οικονομική σειρά 93Ε, από 80kVA έως 400kVA, είναι επίσης τεχνολογίας On-line διπλής μετατροπής και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε κέντρα τηλεπικοινωνίας, μονάδες αυτοματισμών στη βιομηχανία, datacenter αλλά ακόμη και για μονάδες υγείας όπου οι απαιτήσεις για αξιοπιστία είναι μεγάλες. Με footprint μόλις 0,48m2 και διαστάσεις 60cm*80cm*188cm είναι το μικρότερο της κατηγορίας του και το ιδανικότερο για απαιτητικές εγκαταστάσεις.
Τα UPS της σειράς 93Ε έχουν δυνατότητα παραλληλισμού μέχρι και τέσσερα συστήματα για κρίσιμες εφαρμογές όπως Disaster Recovery Centers, χρησιμοποιώντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Hot Sync της ΕΑΤΟΝ για αποφυγή μονού σημείου βλάβης. Έχουν ενσωματωμένη την τεχνολογία Easy Capacity Test για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών ισχύος του UPS, χωρίς την απαίτηση για έλεγχο με εξωτερικό φορτίο.
Από την ίδρυσή της (1986) η LEXIS Πληροφορική επενδύει συνεχώς στην τεχνολογική εκπαίδευση των στελεχών της ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες και ανταγωνιστικές λύσεις στους πελάτες της.