Η Activision ανακοίνωσε ένα νέο game από το SpongeBob Squarepants του Nickelodeon, που ονομάζεται “SpongeBob HeroPants” και αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα για PlayStation TV, Xbox 360 και Nintendo 3DS.

spongebob-heropantsΕτοιμαστείτε να κολυμπήσετε σε ολοκαίνουργια screenshots από το SpongeBob™ HeroPants, το αναμενόμενο video game βασισμένο στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά του Nickelodeon. Σερφάροντας στην κονσόλα Xbox 360 της Microsoft, στο φορητό σύστημα Nintendo 3DS™, στο φορητό σύστημα PlayStation®Vita και στο σύστημα PlayStation®TV στις 13 Φεβρουαρίου, συνεργαστείτε με την αγαπημένη σας υποβρύχια παρέα σε μια περιπέτεια γεμάτη ενέργεια μέσα απ΄ τον Βυθό του Μπικίνι.

Ακολουθώντας τα γεγονότα της ταινίας The SpongeBob™ Movie: Sponge Out of Water από την Paramount Pictures, την αναμενόμενη animated/live-action ταινία η οποία φτάνει στους κινηματογράφους στις 19 Φεβρουαρίου, το SpongeBob HeroPants αφήνει τους fans να παίξουν ως τους αγαπημένους τους έξι χαρακτήρες – τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τον Πάτρικ, τον Καλαμάρη, τη Σάντυ, τον Κύριο Καβούρη και τον Πλανγκτόν – με στόχο να σώσουν τον Βυθό του Μπικίνι από μια καταστροφική δίνη του χρόνου.

Χρησιμοποιώντας μοναδικές ηρωικές μεταμορφώσεις και ξεκλειδώνοντας ικανότητες στη μάχη, ταξιδέψτε μέσα από τις στρεβλωμένες θάλασσες οι οποίες περιλαμβάνουν boss battles, διασκεδαστικά puzzles και κρυμμένους θησαυρούς. Η βερσιόν του Xbox 360 επίσης υποστηρίζει local drop-in/drop-out co-op multiplayer για τέσσερα άτομα.

 

Δείτε το trailer του παιχνιδιού: