Η LG Electronics παρουσιάζει προηγμένα προϊόντα στην ετήσια έκθεση InnoFest 2015 στο Campo Pequeno της Λισαβόνας, σε ένα φεστιβάλ με κεντρικό θέμα την «Καινοτομία για μια Καλύτερη Ζωή».

LG_Europe_Head_Brian_Na_Opens_InnoFest_2015H LG Electronics  εγκαινίασε την ετήσια έκθεσή της InnoFest 2015 (Innovation Festival), στο Campo Pequeno, ιστορική και πολιτιστική τοποθεσία της Λισαβόνας στην Πορτογαλία, με κεντρικό θέμα «Καινοτομία για μια Καλύτερη Ζωή» (Innovation for a Better Life). Η LG InnoFest, που καθιερώθηκε το 2013, προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία παρουσίασης της ευρείας γκάμας των ηλεκτρονικών προϊόντων της και των οικιακών συσκευών της στους περιφερειακούς της συνεργάτες. Με καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των καταναλωτών, η LG φέτος θα υποδεχτεί επισκέπτες από τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ευρώπη, ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσει η InnoFest στη Μαλαισία και την Κίνα.
Στη φετινή InnoFest ξεχωρίζει η ναυαρχίδα της LG, η νέα σειρά τηλεοράσεων 4K OLED, που περιλαμβάνει μοντέλα στις 55, τις 65 και τις 77 ίντσες με κυρτές και επίπεδες οθόνες, που διασφαλίζουν μία ανώτερη εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας με τέλεια απόδοση του μαύρου χρώματος, ρεαλιστική απεικόνιση των χρωμάτων και άπειρο λόγο αντίθεσης. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά τη διευρυμένη συλλογή των τηλεοράσεων υπέρ-υψηλής ανάλυσης ULTRA HD, συμπεριλαμβανομένης και της νέας σειράς ColorPrime, που προσφέρει ακόμα πιο ζωντανά χρώματα και ρεαλιστική εικόνα.

Επιπλέον, η LG θα παρουσιάσει τη νέα σειρά Music Flow Wi-Fi, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δύο Wi-Fi Sound Bars και ένα φορητό ηχείο Wi-Fi, αλλά και το κυρτό UltraWide monitor 34 ιντσών ανάλυσης Quad HD (3440 x 1440) για τους καταναλωτές των περιφερειακών αγορών. Τέλος, ως επίτιμος καλεσμένος στη φετινή InnoFest, ο Jorge Gonclaves, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Εικόνα και τον Ήχο (European Imaging and Sound Association – EISA), θα δώσει το παρόν, ώστε να αξιολογήσει από κοντά τις νέες τεχνολογίες της LG για τις οθόνες και τον ήχο.
Οι πιο πρόσφατες ‘έξυπνες’ οικιακές συσκευές της LG που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία, που θα βρίσκονται στην InnoFest 2015 περιλαμβάνουν τα νέα οικολογικά πλυντήρια με τεχνολογία TurboWash™ και 6 Motion Direct Drive. Με πιο γρήγορους κύκλους πλύσης και μειωμένη κατανάλωση νερού, τα πλυντήρια δεν θυσιάζουν σε κανέναν τομέα το υψηλό επίπεδο των επιδόσεών τους.

Η LG θα παρουσιάσει επίσης την ολοκληρωμένη σειρά των ενεργειακά αποδοτικών ψυγείων της, εξοπλισμένων με τεχνολογία γραμμικού συμπιεστή Inverter Linear Compressor, που παρέχουν υψηλότερη αξιοπιστία και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα, με ακόμα λιγότερο θόρυβο, αλλά και το νέο ψυγείο τεχνολογίας Door-in-Door™, που επιτρέπει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο, μειώνοντας την απώλεια του ψυχρού αέρα. Τέλος, άλλα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στη φετινή InnoFest περιλαμβάνουν το αναβαθμισμένο LG Styler, ένα προηγμένο σύστημα διαχείρισης ρούχων που φρεσκάρει τα ρούχα που διατηρούνται δύσκολα, ενώ παρέχει έξυπνες λειτουργίες, όπως το ‘Easy Pants Crease Care’ που βοηθά τη διατήρηση των τσακίσεων των παντελονιών, αλλά και την καινοτομική σειρά από ηλεκτρικές σκούπες CordZero™ που αλλάζει τη διαδικασία και την εμπειρία της καθαριότητας και διαθέτει τεχνολογίες LG Smart Inverter Motor™ και PowerPack™.
«Η LG κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα ενδυναμώνοντας τη θέση της ως ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου στις τοπικές αγορές παγκοσμίως», δήλωσε ο Wayne Park, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της LG Electronics Global Sales and Marketing Company. «Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να κάνουμε τη ζωή των καταναλωτών καλύτερη και η LG InnoFest αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για τη φετινή χρονιά».