Το Xbox app απέσπασε τα χειροκροτήματα στην παρουσίαση των Windows 10 και εξέπληξε θετικά τους λάτρεις των games. Οι δυνατότητές του είναι απεριόριστες, απογειώνοντας έτσι την απόλαυση ενός παιχνιδιού!

Xbox AppΤο Xbox app για τα Windows 10 έκανε την “έκπληξη” στην παρουσίαση των νέων Windows από τη Microsoft και τράβηξε την προσοχή των gamers μέσα από τις πρωτότυπες δυνατότητές του. Αρκεί να αναφερθεί μόνο ένα από τα “ατού” του, το Xbox Live multiplayer, δηλαδή η επιλογή των χρηστών να παίζουν multiplayer από το PC τους με έναν κάτοχο του Xbox One.


Άλλωστε, τα Windows 10 θα διαθέτουν ήδη το Xbox app, με το οποίο θα έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή θα σας αφήνει να έχετε πρόσβαση σε κοινό λογαριασμό, από όπου θα διαχειρίζεστε, όχι μόνο τα games του υπολογιστή, αλλά και του Xbox One, τη λίστα των φίλων, το feed και τα μηνύματά σας.


Παράλληλα, η Microsoft επιτρέπει και το streaming στα Xbox One games σας, αφού μπορούν να… μεταδοθούν και από το PC ή το laptop σας σε οποιοδήποτε σημείο “εκπέμπει” το ρούτερ σας. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες να απολαύσουν τα περιφερειακά του Xbox και στον υπολογιστή του σπιτιού τους ή να καταγράψουν, να επεξεργαστούν και να κάνουν share στιγμές από ένα παιχνίδι χάρη στο Game DVR.


Σύμφωνα με την παρουσίαση, το νέο Xbox app θα προσφέρει, επίσης, στους χρήστες την επιλογή live chat με μηνύματα φωνής ή κειμένου με τους φίλους τους στο Xbox Live. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Microsoft προχωρά την εμπειρία του gaming σε υψηλότερο επίπεδο, αφού βελτιώνει την απόδοση γραφικών και μειώνει την κατανάλωση μπαταρίας κατά 50% μέσω του DirectX 12.


Δείτε το βίντεο