Ανακαλύψτε έναν πρωτότυπο εξωτερικό δίσκο από την Toshiba που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν remote πρόσβαση από το Pc, το Tablet ή το smartphone τους.

Canvio Connect IIΈνας πρωτότυπος εξωτερικός δίσκος βγαίνει στην αγορά από την Toshiba και προσφέρει χωρητικότητα έως 2 TB, 10 GB δωρεάν cloud storage και remote πρόσβαση από πολλαπλές συσκευές. Ο Canvio Connect II πρωτοπορεί στο χώρο των HDD με τη remote πρόσβαση στο ψηφιακό περιεχόμενο του σκληρού δίσκου απευθείας από το PC, tablet ή smartphone σας.

Επιπλέον με το πάτημα ενός πλήκτρου, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες, τα βίντεο και τη μουσική της φορητής τους συσκευής, όπου και να βρίσκονται, χρησιμοποιώντας τα 10 GB δωρεάν cloud αποθήκευσης.

Ακόμη, για απόλυτη άνεση ο CanvioConnectII δίνει στους χρήστες χωρητικότητα έως 2 TB σε μια κομψή, ελαφριά συσκευή, ιδανική για να τη μεταφέρετε μαζί σας – και διατίθεται σε πέντε μοντέρνα χρώματα, για να έχετε έναν ConnectII για κάθε περίπτωση. Από τα μέσα της χρονιάς ο CanvioConnectII θα διατίθεται επίσης σε έκδοση 3 TB.

Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύσουν έως 571,000 ψηφιακές φωτογραφίες, 526,000 αρχεία ψηφιακής μουσικής ή 1,640 ψηφιακές ταινίες σε μία συσκευή, ώστε να έχουν όλα τα αρχεία τους μαζί και να γίνει ευκολότερη η οργάνωση μεγάλων συλλογών. Επίσης, με 10 GB δωρεάν cloudstorage οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο CanvioConnectII μέσω PC ή WiFi για να απολαμβάνουν αδιάκοπη πρόσβαση όπου και να βρίσκονται.

Σχεδιασμένος με γνώμoνα την άνεση και την ηρεμία, ο CanvioConnectII είναι συμβατός με 3.0 και 2.0 USB για γρήγορες ταχύτητες στη μεταφορά δεδομένων και είναι συμβατός τόσο με PC όσο με Mac, ενώ διαθέτει και NTFSdriver για συστήματα Mac. Με τη χρήση NTI® BackupNowEZTM, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν backup συγκεκριμένων αρχείων στον CanvioConnectII, ή να ολοκληρώσουν ένα πλήρες backup συστήματος, για να είναι απόλυτα ήσυχοι. Επιπλέον, η συσκευή περιλαμβάνει εσωτερικό αισθητήρα κραδασμών και τεχνολογία ramploading για να προστατεύει τα αρχεία από τυχαία χτυπήματα και να είναι οι χρήστες σίγουροι ότι τα αρχεία τους μπορούν να αποθηκευθούν με ασφάλεια για να είναι έτοιμα όταν τα χρειάζονται.

«Τα smartphones και tablets έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας σε τέτοιο βαθμό, ώστε είναι σημαντικό να μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να έχουμε πρόσβαση στις πλούσιες συλλογές μας με φωτογραφίες, μουσική ή βίντεο. Με την ασφάλεια μιας φυσικής συσκευής αποθήκευσης και την ευελιξία της πρόσβασης σε μία πλατφόρμα cloud, ο CanvioConnectII συνδυάζει δύο ανάγκες, ανταποκρινόμενος στις ψηφιακές απαιτήσεις των πελατών μας» δήλωσε ο κ. ArnaudBonvarlet, GeneralManager, StoragePeripheralsDivision, της ToshibaEuropeGmbH. «ΣτηνToshiba είμαστε περήφανοι που αναπτύσσουμε πρωτοποριακά προϊόντα, τα οποία είναι πραγματικά χρήσιμα για τους ανθρώπους, πράγμα που χαιρόμαστε να λέμε ότι πετύχαμε με το νέο μας προϊόν».

Ο CanvioConnectII φορητός HDD θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη από το Φεβρουάριο του 2015. Οι επιλογές χρωμάτων περιλαμβάνουν: Λευκό, SatinGold, Μπλε, Μαύρο και Κόκκινο ενώ από τα μέσα της χρονιάς θα διατίθεται και έκδοση 3 TB.