Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ ζωντανά & σε υψηλή ευκρίνεια μόνο στον ΟΤΕ TV την εβδομάδα 25-31 Δεκεμβρίου 2014.


ote tv highlightsΧριστούγεννα με το 9ο επεισόδιο του Downton Abbey θα κάνουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV. Το τελευταίο επεισόδιο του 5ου κύκλου, διάρκειας 90 λεπτών, θα προβληθεί στις 26 Δεκεμβρίου σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, 24 ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στη Μ. Βρετανία.


Το εορταστικό πρόγραμμα στον OTE TV συνεχίζεται για τους φίλους των σπορ με το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, για την 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, που θα μεταδόσει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια το OTE SPORT 3HD και θα καλύψει η δημοσιογραφική ομάδα του OTE TV με pre και post game εκπομπές. Το μπασκετικό θέαμα συνεχίζεται μία μέρα αργότερα με το ‘ελ κλάσικο’ Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης και κορυφώνεται με τις εντυπωσιακές αναμετρήσεις στο ΝΒΑ. Για τους φίλους του ποδοσφαίρου, η δράση δεν σταματά καθώς οι πρωτοπόρες Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνονται στη μάχη στην Premier League.


Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν ακόμη η δραματική κομεντί Ελεύθερη Συμβίωση με τις Τζέιν Φόντα, Κάθριν Κίνερ και Ελίζαμπεθ Όλσεν σε α’ τηλεοπτική προβολή, το ριμέικ Εντιμότατοι Κλέφτες σε σενάριο των αδερφών Κοέν με τον Κόλιν Φερθ και την Κάμερον Ντίαζ και το βραβευμένο με 5 Όσκαρ μιούζικαλ Η Μελωδία της Ευτυχίας στο OTE CINEMA 1HD, καθώς επίσης η απολαυστική κωμωδία του Φατίχ Ακίν Soul Kitchen, η ρομαντική κομεντί Η Πρόταση με τη Σάντρα Μπούλοκ και το ρομαντικό δράμα με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την Μισέλ Φάιφερ Υπόθεση Πολύ Προσωπική στο OTE CINEMA 2.


Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν τις σπάνιες εμφανίσεις των Miles Davis και Jamie Cullum σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στο Mezzo, στο αφιέρωμα Santa Jazz του καναλιού καθώς και 3 μοναδικές παραστάσεις εμπνευσμένες από τον κόσμο των παιχνιδιών.


Το ντέρμπι των αιωνίων φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο ΟΤΕ TV στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT. To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 18.00, οι κορυφαίες ομάδες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (OTE SPORT 3HD). Ο Βασίλης Σκουντής ζωντανά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα μεταφέρει τον παλμό της αναμέτρησης, με αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές πριν τη μεγάλη μάχη και, μετά τη λήξη, ολοκληρωμένη κάλυψη με τα στοιχεία που έκριναν τον αγώνα στην post game εκπομπή.


Το μπάσκετ κυριαρχεί την περίοδο των εορτών με το ελ κλάσικο να παίρνει τη σκυτάλη μετά το ντέρμπι των αιωνίων. Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 20.00, η Μπαρτσελόνα μάχεται ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης ζωντανά και αποκλειστικά στο ΟΤΕ SPORT 3HD. Οι μάχες στα παρκέ του ΟΤΕ TV συνεχίζονται ανήμερα Χριστουγέννων, με δύο θεαματικούς αγώνες NBA, Νιού Γιόρκ Νίκς-Ουάσιγκτον στις 19.00 και Σαν Αντόνιο-Οκλαχόμα στις 21.30, στο ΟΤΕ SPORT 3HD.


Στο ποδόσφαιρο, με δύο αγωνιστικές (18η και 19η) έρχεται να ταράξει τα νερά το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Η Barclays Premier League δεν πάει διακοπές και προσφέρει σπουδαία ντέρμπι στους φίλους του ποδοσφαίρου. Οι πρωτοπόρες Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνονται στη μάχη με δύο αγώνες σε τρεις ημέρες: την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (14.45, OTE SPORT 1HD), Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Σίτι (17.00, OTE SPORT 1HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιουκάστλ (17.00, OTE SPORT 2HD) και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14.00, OTE SPORT 1HD), Σαουθάμπτον-Τσέλσι (16.05, OTE SPORT 1HD) και Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι (17.00, OTE SPORT 4HD).


Χριστούγεννα με το πολυαναμενόμενο εορταστικό επεισόδιο του Downton Abbey θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV. To 9o επεισόδιο, διάρκειας 90 λεπτών, με το οποίο κλείνει ο 5ος κύκλος της σειράς, θα προβληθεί την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, 24 ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στη Μ. Βρετανία. Το επεισόδιο βρίσκει την οικογένεια Κρόλεϊ το φθινόπωρο του 1924 καλεσμένη στο κάστρο Brancaster του Λόρδου Σίντερμπαϊ, σε κυνηγητικό πάρτι.


Ποιοτικές κινηματογραφικές επιλογές προσφέρουν ακόμη αυτή την εβδομάδα τα κανάλια OTE CINEMA. Ξεχωρίζουν στο OTE CINEMA 1HD, η δραματική κομεντί Ελεύθερη Συμβίωση, με ένα εξαιρετικό γυναικείο καστ που περιλαμβάνει τις Τζέιν Φόντα, Κάθριν Κίνερ και Ελίζαμπεθ Όλσεν, που θα προβληθεί σε α’ τηλεοπτική προβολή (Ανήμερα Χριστουγέννων, 21.00), το εξαιρετικό γαλλικό δράμα Κοτόπουλο με Δαμάσκηνα από τη δημιουργό του Persepolis Μαργιάν Σατράπι (Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, 21.00), το ριμέικ Εντιμότατοι Κλέφτες σε σενάριο των αδερφών Κοέν με τον Κόλιν Φερθ και την Κάμερον Ντίαζ (Κυριακή 28 Δεκεμβρίου) αλλά και το αριστούργημα του Ρόμπερτ Γουάιζ και βραβευμένο με 5 Όσκαρ μιούζικαλ Η Μελωδία της Ευτυχίας με την Τζούλι Άντριους και τον Κρίστοφερ Πλάμερ (Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου, 21.00).


Στο OTE CINEMA 2 θα προβληθούν η ρομαντική κομεντί Η Πρόταση με τη Σάντρα Μπούλοκ (Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου), η πρωτότυπη κωμωδία του Φατίχ Ακίν Soul Kitchen (Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, 22.00) και το υποψήφιο για 2 Όσκαρ ρομαντικό δράμα με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και την Μισέλ Φάιφερ Υπόθεση Πολύ Προσωπική (Τρίτη 30 Δεκεμβρίου, 22.00).


Πρεμιέρα κάνει η νέα σειρά δράσης Crisis στο κανάλι FOX την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στις 21.30. Η σειρά ακολουθεί μία ιδεαλίστρια μυστική πράκτορα που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διεθνούς κρίσης την πρώτη ημέρα στην δουλειά της. Πρωταγωνιστούν οι Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Ρέιτσελ Τέιλορ και Γκίλιαν Άντερσον.


Δέκα χρόνια μετά το φονικό τσουνάμι στον Ινδικό ωκεανό, οι επιστήμονες αναλύουν τα διάθεσιμα δεδομένα και την επικινδυνότητα ανά περιοχή σε ολόκληρο τον κόσμο, στο ειδικό αφιέρωμα του National Geographic Channel, The Next Mega Tsunami, την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στις 22.00.


Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 22.00, η νέα σειρά Momsters του IDX HD, με ιστορίες για τις πιο τρομακτικές μαμάδες στην ιστορία.


Την οικογενειακή περιπέτεια Santa Hunters, όπου τέσσερις πιτσιρικάδες προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει, θα μπορούν να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 15.15, στο κανάλι Nickelodeon.


H μαγεία των Χριστουγέννων συνεχίζεται στο Mezzo, μέσα από 3 μοναδικές παραστάσεις εμπνευσμένες από τον κόσμο των παιχνιδιών την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου. Σε απευθείας μετάδοση από την Όπερα του Βερολίνου, οι Ρώσοι χορογράφοι Βασίλι Μεντβέντεφ και Γιούρι Μπουρλάκα παρουσιάζουν τον Καρυοθραύστη σε μια παράσταση βασισμένη στην πρωτότυπη χορογραφία του 1892 (16.00). Στη συνέχεια έρχεται ο Πινόκιο από το Μπαλέτο του Ρήνου σε χορογραφία Ιβάν Καβαλάρι (21:30) και η βραδιά κλείνει με μια πιο σύγχρονη εκδοχή του Καρυοθραύστη με την υπογραφή του κορυφαίου Μορίς Μπεζάρ (23.10). Ακόμα οι φίλοι της τζαζ μουσικής μπορούν να απολαύσουν σπάνιες εμφανίσεις των Miles Davis και Jamie Cullum σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στο Mezzo, την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, στο αφιέρωμα Santa Jazz του καναλιού.


Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.